Labdarúgó NB I

2020.11.08. 16:45

Zalaegerszegen is nyert a Kisvárda

A második játékrész is egy gyors várdai góllal indult.

A Kisvárda a 66. perctől emberhátrányban játszva 2-1-re nyert a Zalaegerszeg otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga tizedik fordulójának vasárnap délutáni mérkőzésén.

A szabolcsi csapat rendelkezik a legjobb idegenbeli mérleggel az NB I-ben, eddigi hat meccséből csak egyet veszített el, négyen pedig győzni tudott: korábban a Honvéd, az Újpest és a Mezőkövesd vendégeként is megszerezte a három pontot.

OTP Bank Liga, 10. forduló:

ZTE FC-Kisvárda Master Good 1-2 (0-1)

Zalaegerszeg, 815 néző, v.: Solymosi

gólszerzők: Koszta (64.), illetve Viana (11., tizenegyesből), Navratil (52.)

sárga lap: Viana (12., 66.), Hej (40.), Datkovic (68.), Dombó (84.)

kiállítva: Viana (66.)

ZTE FC:

Demjén – Szépe (Tanasin, 72.), Bobál D., Lesjak – Szalai D. (Tajti, 58.), Sankovic, Bedi (Dragóner, 89.), Gergényi – Vass P. (Koszta, 58.) – Babati (Favorov, 72.), Könyves

Kisvárda:

Dombó – Melnyik, Datkovic, Rubus, Hej – Lucas, Simovic – Navratil (Horváth Z., 76.), Bumba (Karaszjuk, 90.), Sassá (Kovácsréti, 62.) – Viana

Agresszívebben kezdett a vendégcsapat, s miután Szépe – kissé indokolatlanul – buktatta Bumbát a tizenhatoson belül, az alapvonal közelében, korán tizenegyeshez jutott. A büntetőt Viana értékesítette magabiztosan (majd gólörömért, mezlevételért sárga lapot kapott), s a folytatásban is a Kisvárda akarata érvényesült.

A hazaiak az első félidőben nem tudtak veszélyes helyzetet kidolgozni.

A második játékrész is egy gyors várdai góllal indult, s miközben a vendégek szervezetten védekeztek, kontrákból próbáltak további veszélyt teremteni az ellenfél kapuja előtt.

A hazaiak némileg váratlanul szépítettek, s miután Viana könyöklésért megkapta a második figyelmeztetését és a kiállítás sorsára jutott, emberelőnyben támadhattak az egyenlítésért.

A hajrában beszorították riválisukat, de újabb találatot már nem sikerült szerezniük.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában