Labdarúgó NB I

2021.03.05. 22:25

Gól nélküli döntetlent játszott az MTK és a Diósgyőr

Ez történt az OTP Bank Liga 25. fordulójának péntek esti nyitómérkőzésén.

A sereghajtó Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég MTK Budapesttel a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójának péntek esti nyitómérkőzésén.

Jó iramú első félidőt produkáltak a csapatok, és bár gól nem esett, mindkét oldalon több veszélyes helyzet alakult ki. A hazaiak egy lesgólig, a jól kontrázó vendégek pedig egy kapufáig jutottak az első 45 percben.

A szünet után hosszú percekre beszorította ellenfelét a Diósgyőr, ki is alakított egy ziccert, de Ivanovski közelről mellé fejelte a labdát. Rövid időre aztán kijött a szorításból az MTK, amely egy újabb kapufával „válaszolt”, de a hajrához közeledve ismét a hazaiak birtokolták többet a labdát. Az utolsó percekben mindkét csapatnak volt lehetősége arra, hogy megszerezze a győztes találatot – a nagyobb helyzetek a fővárosiak előtt adódtak -, de végül maradt a 0-0.

OTP Bank Liga, 25. forduló:

Diósgyőri VTK-MTK Budapest 0-0

Diósgyőri Stadion, zárt kapus, v.: Iványi

sárga lap: Ivanovski (22.), illetve Herrera (21.), Perkovic (54.), Dimitrov (56.)

Diósgyőri VTK:

Malenica – Grgic, Milovic, Hegedűs, Pikk – Zivulic, Max – Drazic, Suljic (Iszlai, 91.), Grozav (Roshi, 69.) – Ivanovski (Vanecek, 81.)

MTK Budapest:

Mijatovic – Ikenne-King, Nagy Zsombor, Perkovic (Varju, 67.), Herrera – Kata, Mezei (Cseke, 58.), Dimitrov (Prosser, 76.) – Varga R., Miovski (Bíró, 76.), Schön

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában