Labdarúgó NB I

2021.08.28. 18:57

Emberhátrányban is otthon tartotta a három pontot a Kisvárda

Az éllovas 2-0-ra legyőzte a vendég Mezőkövesdet a labdarúgó OTP Bank Liga ötödik fordulójának szombati játéknapján.

Már az első percekben is a Kisvárda ragadta magához a kezdeményezést, az első nagy helyzetére tíz percet kellett várni. A Mezőkövesd kifejezetten pontatlanul és védekező felfogásban futballozott, emiatt a felezővonalat sem gyakran lépte át. Az éllovas hazaiak fölénye aztán bő félóra játék után góllá érett, ez pedig még nagyobb lendületet adott a csapatnak, amely azonban hiába szorította be ellenfelét, előnyét nem tudta növelni a szünetig, mert Piscitelli bravúrral hárította a gólszerző Mesanovic közeli lövését.

A folytatásra kettős cserét hajtott végre Pintér Attila, a mezőkövesdiek vezetőedzője, amitől csapata támadóbb szellemű lett, ennek ellenére a Kisvárda kézben tartotta a mérkőzés alakulását pedig Hej durva szabálytalansága miatt emberhátrányba került. A vendégek létszámfölényben sem tudtak újítani, sőt, a továbbra is nagy kedvvel futballozó Kisvárda egy gyors ellentámadás végén megduplázta előnyét. A hátralévő időben a Kisvárda már átengedte a területet ellenfelének, amely így sem tudott faragni a hátrányából.

OTP Bank Liga, 5. forduló:

Kisvárda Master Good-Mezőkövesd Zsóry FC 2-0 (1-0)

Kisvárda, 2289 néző, v.: Káprály

gólszerzők: Mesanovic (34.), Navratil (65.)

piros lap: Hej (56.)

sárga lap: Zlicic (50.), Mesanovic (58.), Cirkovic (68.), illetve Cseri (3.), Katanec (35.), Vutov (41.)

Kisvárda Master Good:

Dombó – Hej, Prenga, Cirkovic, Matheus – Karabeljov (Lucas (91.), Melnyik – Navratil (Czérna, 86.), Bumba (Gosztonyi, 91.), Zlicic (Simovic, 59.) – Mesanovic (Ötvös, 86.)

Mezőkövesd Zsóry FC:

Piscitelli – Farkas D., Katanec, Kocsis G., Martinez – Karnyicki (Calcan, a szünetben), Chrien (Derekas, 71.), Cseri (Madarász, 78.) – Besirovic, Jurina, Vutov (Drazic, a szünetben)

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!