hogyan tovább?

2021.08.08. 10:00

Nagy Ádám távozni szeretne a Bristol Citytől

Nigel Pearson vezetőedző elmondása szerint a magyar válogatott Nagy Ádám távozni szeretne az angol másodosztályú Bristol City labdarúgóklubtól.

Adam Nagy (4) of Bristol City during the Sky Bet Championship match between Nottingham Forest and Bristol City at the City Ground, Nottingham on Wednesday 1st July 2020. (Photo by Jon Hobley/MI News/NurPhoto) (Photo by MI News / NurPhoto / NurPhoto via AFP)

Forrás: MI News/AFP

Fotó: Jon Hobley

A Bristol házigazdaként 1-1-es döntetlent játszott a Blackpool csapatával a Championship első fordulójának szombati játéknapján, de a középpályás nem szerepelt a hazaiak keretében.

A meccs után Nigel Pearson elmondta, a magyar futballista nem sérülés vagy taktikai okok miatt nem játszott, hanem azért, mert el akarja hagyni a csapatot.

„Nagy Ádám jól van, de kifejezte távozási szándékát, és fontosabb, hogy olyan játékosok szerepeljenek, akik itt akarnak maradni” – idézi a Bristol Post a szakvezetőt.

Hozzátette, a klub még nem kapott ajánlatot a Bologna korábbi középpályásáért, akinek jövő nyárig szól a szerződése.

A 26 éves Nagy két évvel ezelőtt igazolt a Bristolhoz, de bokasérülése miatt első idényében sok időt kellett kihagynia. A klub tavaly nyáron elengedte volna, de nem kapott megfelelő ajánlatot érte. A helyi lap szerint ez most változhat, mert a magyar labdarúgó jól teljesített a részben budapesti rendezésű Európa-bajnokságon.

Az 51-szeres válogatott Nagy 61 mérkőzésen három gólt szerzett a Bristol City színeiben.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!