eb előkészületek

2021.10.05. 10:26

Szombaton rendezik a kézilabdázás napját a fővárosi BOK Csarnokban

Szombaton a Városligeti Műjégpálya helyett a BOK Csarnokban rendezik a Grand Handball Day elnevezésű eseményt, ami egy egésznapos családi kézilabda-fesztivál lesz a januári magyar-szlovák közös rendezésű Európa-bajnokság jegyében.

A szervezők közleménye szerint jelenlegi és korábbi válogatott kézilabdázókkal, közismert személyiségekkel, változatos aktivitásokkal és versenyekkel, valamint gasztronómiai kiegészítő programokkal várják az érdeklődőket.

A férfi kontinenstorna január 13-i budapesti rajtjáig kevesebb mint száz nap lesz hátra az esemény idején, a hazai szervezőbizottság ezt a mérföldkövet ünnepli a nagyszabású eseménnyel,

amelyre a belépés ingyenes, de szükséges hozzá védettségi igazolvány. A válogatott játékosokkal történő találkozás, közös fotó és egyéb program során a maszk rendeltetésszerű használata kötelező.

A programok 10 órakor indulnak és kora estig tartanak. Először a gyerekek, később a fiatalok teljesíthetnek kézilabdás kihívásokat, tesztelhetik készségeiket, ahogyan egész nap kipróbálható lesz a tematikus élménypark is, ahol modern digitális eszközök mérik a többi között a lövéserősséget, a pontosságot, illetve a reakcióidőt.

Az Európa-bajnokságra készülő magyar válogatott tagjai is ott lesznek az eseményen, így a szurkolóknak lehetőségük lesz találkozni velük.

Több gálamérkőzésre is sor kerül, előbb közismert személyiségek és a férfiválogatott korábbi tagjai csapnak össze, a kora délutáni nosztalgiamérkőzésen pedig a magyar kézilabdázás korábbi meghatározó alakjai közül vesznek részt többen is.

A nap során egyetemisták, valamint a szenior korosztály képviselői is játszanak rövid meccseket, és lesz kerekesszékes kézilabda-bemutató, ügyességi verseny, ahogyan a világszerte ismert Face Team akrobatikus kézilabdabemutatója is szerepel a programban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!