2024 végéig

2021.11.24. 11:57

Szabó László újra pályázik a Magyar Paralimpiai Bizottság elnöki posztjára

A tisztújító közgyűlésre csütörtökön kerül sor.

Szabó László újra pályázik a Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) elnöki tisztére, a tisztújító közgyűlésre csütörtökön kerül sor.

Az elnöki posztot 2015 júliusa óta betöltő Szabó László a Facebook-oldalán jelezte kedden, sokakkal történt beszélgetések után úgy döntött, hogy a következő paralimpiai ciklusra, 2024 végéig vállalja az elnökjelöltséget, azaz pályázik az elnöki pozíció betöltésére.

„Az MPB 41 tagszervezete közül 18 jelölt az elnöki tisztségre, köszönöm a bizalmukat és bízom abban, hogy a többiek is támogatni fognak” – írta a sportvezető, egyúttal hozzátette, Deutsch Tamás ismét vállalta az alelnöki jelölést.

Az 51 esztendős Szabó László hangsúlyozta, hogy 2016-os újraválasztása utáni öt évben számtalan sikert értek el, szép élményeket szereztek Magyarországnak, a magyaroknak, a magyar sportnak.

„Fogyatékosnak lenni nem azt jelenti, vesztesnek lenni! Eszerint szeretném folytatni” – zárta sorait.

Forrás: MTI

Borítókép: Szabó László, a Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) elnöke beszédet mond az idén nyáron Tokióban megrendezett olimpián és paralimpián indult Honvéd versenyzők köszöntésén, különös tekintettel az érmet szerzett nyolc sportolóra, valamint edzőikre, a klub Dózsa György úti központjában 2021. október 11-én.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!