NBI

2022.02.05. 21:50

A Debrecen egygólos győzelmet aratott Fehérváron

A Debreceni VSC hátrányból fordítva, Szécsi Márk két góljával 2-1-re legyőzte a hazai pályán szereplő MOL Fehérvár FC-t a labdarúgó OTP Bank Liga 19. fordulójának szombat esti mérkőzésén.

 Kihagyott fehérvári ziccerrel indult a meccs és a folytatásban is a hazaiak voltak kezdeményezőbbek. A Debrecen jobbára csak a védekezéssel törődött, elvétve jutott el az ellenfél tizenhatosáig, a kapura pedig egyáltalán nem jelentett veszélyt. 

Egy videobírózás után visszavont gólt követően Alef fejesével a Fehérvár megszerezte a vezetést, de mégsem tudott előnnyel szünetre vonulni, mert Szécsi távoli bombájával egyenlítettek a hajdúságiak.

Fordulás után is támadásban maradt a Vidi, de a kapu előtt sok volt a pontatlanság. A Debrecen kevés alkalommal vállalkozott ellentámadásra, a hajrához közeledve azonban bátrabbá váltak a vendégek és Szécsi második góljával megnyerték a találkozót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!