Labdarúgás

2022.06.09. 11:18

Gazdag Dániel csatlakozott a magyar válogatott keretéhez

A középpályás a júniusban hátralévő két Nemzetek Ligája-mérkőzésen már bevethető lesz.

Gazdag Dániel csatlakozott a magyar labdarúgó-válogatott keretéhez, és a júniusban hátralévő két Nemzetek Ligája-mérkőzésen már bevethető lesz.

A hazai szövetség (MLSZ) tájékoztatása szerint a 26 éves középpályás csütörtökön már teljes értékű edzésmunkát végezhet, így Marco Rossi szövetségi kapitány a németek, valamint az angolok elleni találkozón számolhat vele.

A Philadelphia Union 26 éves játékosának koronavírustesztje Magyarországra utazása előtt pozitív lett, emiatt kihagyni kényszerült az Anglia ellen itthon 1-0-ra megnyert, valamint az Olaszországban 2-1-re elveszített összecsapást. Az MLSZ csütörtöki közlése szerint ugyanakkor Gazdag mostanra negatív Covid-tesztet produkált, és a fertőzést követő szigorú vizsgálatokon is megfelelt.

A szövetség Twitter-oldalának későbbi híre szerint az U21-es válogatott Eb-selejtezőinek végeztével Schön Szabolcs és Kerkez Milos is csatlakozott a férfi A-válogatott keretéhez.

A németek szombaton vendégeskednek a Puskás Arénában, míg kedden Angliában szerepel a magyar válogatott.

Borítókép: Manuel Battistini, a San Marinó-i (j2) és Gazdag Dániel, a magyar (j) válogatott játékosai a labdarúgó-világbajnokság európai selejtezőjében játszott mérkőzésen Budapesten, a Puskás Arénában 2021. november 12-én. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában