Labdarúgás

2022.06.08. 12:05

Súlyos Kleinheisler sérülése, heteket kell kihagynia

A 28 éves középpályás szombaton még pályára lépett az angolok ellen 1-0-ra megnyert budapesti Nemzetek Ligája-mérkőzésen.

Súlyos Kleinheisler László térdsérülése, a horvát NK Osijek magyar válogatott labdarúgójának legalább egy hónapot ki kell hagynia.

A 28 éves középpályás szombaton még pályára lépett az angolok ellen 1-0-ra megnyert budapesti Nemzetek Ligája-mérkőzésen, vasárnap azonban elhagyta a válogatott edzőtáborát és visszatért klubjához.

Az rtl.hr szerdán azt írta, hogy Kleinheisler legalább egy hónapig pihenőre kényszerül, ami azt jelenti, hogy az eszéki felkészülés nagy részét kihagyja. Ha a gyógyulása a tervek szerint halad, júliusban, mindössze két héttel az új szezon rajta előtt térhet vissza a pályára.

A honlapon úgy fogalmaznak: a népszerű Lacika az előző idényben 37 meccsen lépett pályára a csapatban, három gólt szerzett, és a bajnokságban bronzérmes együttes egyik legfontosabb játékosa.

Borítókép: Kleinheisler László, a magyar válogatott tagja a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjának második fordulójában játszott Magyarország–Franciaország mérkőzésen a Puskás Arénában 2021. június 19-én. Fotó: MTI/Kovács Tamás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!