Prioritások

2022.10.17. 23:00

Noszály Sándor távozik a teniszválogatottól

A közös megegyezéssel megszűnő együttműködés oka, hogy Piros Zsombor egyre előkelőbb világranglista-helyezése és a további fejlődése azt indokolja, hogy Noszály a jövőben kizárólag az ő felkészítésére koncentráljon.

Fucsovics Márton és Noszály Sándor teniszezők a padel, a tenisz és a fallabda elemeit ötvöző sportág első hazai fedett versenypályája, a Premier Padel Park ünnepélyes avatóján Budapest XI. kerületében, a Feneketlen-tónál 2022. január 20-án

Forrás: MTI

Fotó: Szigetváry Zsolt

Távozik a férfi teniszválogatott stábjából Noszály Sándor.

A szövetség hétfői tájékoztatása szerint a korábbi top 100-as játékos, aki 2021 márciusa óta dolgozott válogatott edzőként, abban állapodott meg a szakmai vezetéssel, hogy október 31-én közös megegyezéssel megszűnik az együttműködés.

Ennek elsődleges oka az, hogy Piros Zsombor egyre előkelőbb világranglista-helyezése és a további fejlődése azt indokolja, hogy Noszály a jövőben kizárólag az ő felkészítésére koncentráljon. Ez pedig nem fér össze a válogatott edzői feladatokkal.

A 23 éves Piros jelenleg karriercsúccsal a 138. helyen áll az ATP-rangsorban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában