Gála

2022.11.30. 23:17

Átadták a Fradi Fair Play díjait

Az FTC egy ifjú sportolója és két szakembere részesült Fradi Fair Play díjban a szerda esti ünnepélyes gálán.

Reha Gábor, az az FTC NB I-es labdarúgócsapatának orvosa átveszi a Fradi Szív díjat a Fradi Fair Play díjátadó gálán Méry Katalintól és Bácsi Pétertől, a díjakat odaítélő bizottság társelnökeitől az Elek Gyula Arénában 2022. november 30-án

Forrás: MTI

Fotó: Illyés Tibor

Az FTC egy ifjú sportolója és két szakembere részesült Fradi Fair Play díjban a szerda esti ünnepélyes gálán.

Az Elek Gyula Arénában - főként zöld melegítőbe öltözött fiatal sportolók és korábbi díjazottak jelenlétében - megtartott eseményen az idén két kategóriában hárman részesültek kitüntetésben, és kisfilmen felidézték az elmúlt két év jutalmazottait is.

"A sportolói pálya véges, de sportszerűen egy életen át lehet élni" - hangsúlyozta beszédében Bácsi Péter világbajnok birkózó, a Fradi Fair Play Bizottság társelnöke.

"Az igazi zöld-fehér hős" elismerést vehette át 2022-ben Fekete Dorina maratoni kajakversenyző, az U23-as Európa-bajnokságon tanúsított sportszerű cselekedetéért.

A "Fradi Szív" kategória elismerésben részesült Reha Gábor, az NB I-es labdarúgócsapat orvosa, aki magánemberként, szurkolóként egy válogatott mérkőzés előtt visszahozta az életbe rosszul lett szurkolótársát. A díj másik jutalmazottja Tóth Róbert, az FTC-Telekom bajnoki címvédő női labdarúgócsapatának masszőre, szintén életmentő cselekedetéért.

A zöld-fehér egyesület 2017 óta ismeri el saját fair play díjával arra érdemes versenyzőit, szakembereit, de az elmúlt két évben a koronavírus-járvány miatt nem jöhetett létre a közös ünneplés, a gála.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában