VB 2022

2022.12.17. 22:31

Nézze hazai sportlegendákkal a vasárnapi vb-döntőt

Vasárnap délután a Opera Eiffel Műhelyházában nagy kivetítőn nézheti meg az elmúlt évek legfontosabb futballmeccse, a katari labdarúgó-világbajnokság Argentína–Franciaország döntőjének élő közvetítését.

Az argentin Lionel Messi (k) ünnepel csapattársaival, miután 3-0-ra győztek a katari labdarúgó-világbajnokság Horvátország-Argentína elődöntő mérkőzésen a Loszaíl Stadionban 2022. december 13-án

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Friedemann Vogel

A kapukat 14.30-kor nyitják ki az Opera munkatársainak rekreációját és sporttevékenységét is szolgáló többfunkciós Kőbányai úti háttérbázisán, ahol 15 órától a Nemzeti Sport szakértőinek pódiumbeszélgetése vezeti fel a Lionel Messi, illetve Kylian Mbappé nevével fémjelzett két válogatott 16 órakor kezdődő összecsapását.

A pódiumbeszélgetést Ballai Attila, a Nemzeti Sport lapigazgatója vezeti, a két meghívott vendég  Rákosi Gyula, az 1962 és az 1966-os vb-negyeddöntős magyar válogatott csatára, Európa-bajnoki és olimpiai bronzérmes Fradi-legenda, valamint Kemény Dénes, aki a magyar vízilabda-válogatott szövetségi kapitányaként nem „csak" három olimpiát és két Eb-t, de világbajnokságot is nyert.

A jegyeket az Opera honlapján, ide kattintva, 1000 forintos áron lehet megvásárolni a több mint 400 fő befogadására alkalmas, korszerű hangtechnikával és az ország legnagyobb vetítővásznával felszerelt új színházterembe.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában