NBI

2023.03.18. 18:57

Tovább menetel a Kecskemét, 2-1-re legyőzték a Debrecent

A Kecskemét tovább folytatta eredményes sorozatát, 2-1-re nyert Debrecenben a labdarúgó OTP Bank Liga 24. fordulójának szombati rangadóján.

A gólszerző kecskeméti Horváth Krisztofer (j) és csapattársai, Belényesi Csaba (b) és Nikitscher Tamás

Forrás: MTI

Fotó: Czeglédi Zsolt

A vendégcsapat már tíz forduló óta veretlen és újabb sikerével megerősítette második helyét a tabellán.

Letámadással kezdett a Kecskemét, amelyből betegség miatt hiányoztak alapemberek. Néhány perc elteltével kijött a szorításból a Debrecen, és kiegyenlítetté vált a játék. Mindkét csapat eljutott ellenfele kapujáig, nagy helyzetek azonban nem alakultak ki. Az első félidő második felében a hazai csapat támadott többet, de a vendégek védelme ezúttal is stabil volt. Mindkét oldalon távoli lövések jelentettek némi gólszerzési esélyt.

Alig kezdődött el a második félidő, amikor a debreceniek cserére kényszerültek Dorian Babunski sérülése miatt. Tíz perc elteltével előbb Loncar kapufája jelentett komoly veszélyt a vendég, majd Szalai fejese a hazai kapunál. Nem sokkal később Loncar megszerezte a vezetést a Debrecennek, miután két kecskeméti védő sem tudott felszabadítani egy bal oldali beadás után. Azonnal kettős csere következett a kecskemétieknél, majd még abban a percben egyenlítettek is öngóllal: Deslandes-ról pattant a labda a debreceni kapuba. Továbbra is élénk maradt az iram, és a hajrá kezdetén a csereként beállt Horváth Krisztofer tekert a 16-osról a hazaiak kapujának bal oldalába.

A vendégcsapat ezúttal is szervezetten és eredményesen játszott, így értékes három pontot szerzett. A DVSC egyelőre maradt a harmadik pozícióban, de vasárnap hátrébb csúszhat.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában