Labdarúgó NB I.

2023.05.22. 18:49

Hírek a kiesőjelöltekről: a fehérvári játékosok fizetik a vendégbelépőket a Vasas elleni szezonzáróra

A kiesés ellen harcoló MOL Fehérvár FC labdarúgói fizetik azoknak a szurkolóknak a belépőjét, akik szombaton Budapestre utaznak a Vasas elleni szezonzáró bajnoki mérkőzésre, amelyen a gárda biztosíthatja első osztályú tagságát.

MW

A fehérvári Dárdai Pál és Bartosz Grzelak vezetõedző (b) a labdarúgó OTP Bank Liga 22. fordulójában játszott Ferencvárosi TC - MOL Fehérvár FC mérkőzésen a Groupama Arénában 2023. április 2-án

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

A klub honlapjának hétfői beszámolja szerint a drukkerek a regisztrációs jegyeket a MOL Aréna Sóstó 1-es jegypénztárában, valamint online válthatják ki, egy szurkoló maximum két belépőt kaphat, az angyalföldi Illovszky Stadion vendégszektor befogadóképessége 570 fő.

Fehérvári szurkolók a labdarúgó OTP Bank Liga 14. fordulójában játszott MOL Fehérvár FC  Ferencvárosi TC mérkőzésen a székesfehérvári Mol Aréna Sóstó stadionban 2022. november 6-án
Fotó: Vasvári Tamás / Forrás: MTI

A fehérvári klub buszokat is indít a fővárosba, a 17.45-kor induló különjáratok ingyenesek, de kizárólag azok szállhatnak majd fel, akik a hét folyamán a fehérvári stadionban váltották ki a regisztrációs jegyeket.

A szombati találkozó 20 órakor kezdődik, a találkozót az M4 Sport körkapcsolásában, illetve végig az m4sport.hu oldalon lehet követni.

Távozik a Honvéd sportigazgatója

A sportigazgató és a szakmai tanácsadó is távozik az OTP Bank Ligában utolsó előtti Budapest Honvéd labdarúgócsapatától.

A kispesti klub honlapján hétfőn megjelent rövid közlemény szerint a sportigazgató skót Chris Docherty és a tanácsadóként dolgozó horvát Ivan Kepcija is egy év után hagyja el a csapatot.

A vesztes kispesti csapat a labdarúgó OTP Bank Liga 32. fordulójában játszott Budapest Honvéd - Mezőkövesd Zsóry FC mérkőzés után a Bozsik Arénában 2023. május 21-én
Fotó: Kovács Tamás / Forrás: MTI

A két szakember búcsúja azt követően történt meg, hogy a Honvéd vasárnap hazai pályán 3-2-re kikapott a Mezőkövesdtől, így visszacsúszott a 11., kieső helyre és már nem a saját kezében van a sorsa a hétvégi zárófordulóban.

A 33. fordulóban a csapat a Puskás Akadémia vendége lesz, amely ellen nyernie kell, míg a tizedik MOL Fehérvár nem győzhet a sereghajtóként búcsúzó Vasassal szemben.
 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!