megérdemelt eredmény

2018.02.24. 21:44

Az éllovas Ferencváros legyőzte a címvédő Honvédot

A Ferencváros hazai pályán 5-2-re nyert a Honvéddal szemben szombaton a labdarúgó OTP Bank Liga 20. fordulójának rangadóján.

Budapest, 2018. február 24. A ferencvárosi Fernando Gorriaran (b2) ünnepli gólját a labdarúgó OTP Bank Liga 20. fordulójában játszott Ferencváros - Budapest Honvéd mérkőzésen a fővárosi Groupama Arénában 2018. február 24-én.

Forrás: MTI Fotó

Fotó: Kovács Tamás

A találkozó Lázár Bence emlékére gyászszünettel kezdődött, a csapatok dolgát sűrű hóesés nehezítette. A nagy iramú első negyedórát követően a vendégek kerültek előnybe Eppel Mártonnak köszönhetően, aki egy baloldali beadást továbbított higgadtan a kapuba.

Nem sokat késlekedett a válasz, négy perccel később ugyanis Gorriaran közelről kiegyenlített. Kisvártatva ismét a hazai hívek ünnepelhettek, mivel Böde egy beívelést a léc alá vágott, majd a szünet előtt Blazic hasonló helyzetből volt eredményes.

Fordulás után elállt a havazás, és szépített a Honvéd: egy kapu előtti kavarodás végén Eppel volt szemfüles. A 70. percben Lanzafame büntetőből nem tudott egyenlíteni, majd fokozatosan csökkent az iram, s a hajrában Böde újabb találata megpecsételte a vendégek sorsát. Leandro végül pontos lövéssel koronázta meg a Ferencváros győzelmét.

Borítókép: A ferencvárosi Fernando Gorriaran ünnepli gólját a labdarúgó OTP Bank Liga 20. fordulójában játszott Ferencváros – Budapest Honvéd mérkőzésen a fővárosi Groupama Arénában

Forrás: MTI Fotó/Kovács Tamás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!