Foci

2018.09.21. 20:50

Dzsudzsák Balázs góllal mutatkozott be új csapatában

Az Egyesült Arab Emírségek élvonalbeli labdarúgó-bajnokságában újonc al-Ittihad Kalba SC-nek tizenegyesből szerzett gólt a magyar játékos pénteken.

Hungary's forward Balazs Dzsudzsak attends a press conference at the Luz stadium in Lisbon on March 24, 2017 on the eve of the WC 2018 group B football qualifier Portugal vs Hungary. / AFP PHOTO / PATRICIA DE MELO MOREIRA

Forrás: AFP PHOTO

Fotó: PATRICIA DE MELO MOREIRA

A 31 éves szélső a klub közösségi oldalának beszámolója szerint a szünetben állt be csereként az al-Dafra SCC otthonában rendezett bajnoki meccsen, és a 75. percben büntetőből volt eredményes.

Az al-Ittihad Kalba végül 2-0-ra győzött, a második gólt az MTK Budapest brazil kölcsönjátékosa, Myke Bouard Ramos szerezte. Csapatuk három forduló után két győzelemmel és egy vereséggel áll.

A 97-szeres válogatott Dzsudzsák az előző két idényben az al-Vahda SC játékosa volt, amellyel nem hosszabbított szerződést, így szabadon igazolható volt. Klubja szerdán jelentette be a szerződtetését. A játékos pénteken hosszú nyilatkozatban magyarázta meg a magyar szurkolóknak döntését.

Borítókép: AFP PHOTO / PATRICIA DE MELO MOREIRA

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!