mol vidi

2018.09.19. 08:38

Hivatalos: Lazovic elköszön a klubtól és a profi focitól

Danko Lazovic, a MOL Vidi FC szerb labdarúgója kezdeményezte szerződésének megszüntetését.

Budapest, 2018. augusztus 22. Danko Lazovic (b) és a görög Kosztasz Galanopulosz a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezõjének 4. fordulójában játszott Vidi FC - AEK Athén mérkõzésen a Groupama Arénában 2018. augusztus 22-én. MTI Fotó: Illyés Tibor

Fotó: Illyés Tibor

A székesfehérvári klub hivatalos oldalának szerda reggeli rövid híre szerint a támadó „minden bizonnyal abbahagyja profi karrierjét”.

„A hétfői nap folyamán Danko Lazovic formálisan is jelezte klubunk felé, hogy karrierjének befejezése miatt szerződésének megszüntetését kezdeményezi. A MOL Vidi FC a támadó kérését tiszteletben tartva ezt elfogadta. A következő napokban a szerződés megszüntetésének részleteit is rendezni fogja klubunk és a játékos” – olvasható a molvidi.hu-n.

A csatár 2016 nyarán igazolt Székesfehérvárra, azóta 80 mérkőzésen 29 gólt szerzett és ugyanennyi gólpasszt adott.

A 35 éves támadó korábban többek között a belgrádi Partizan, a Feyenoord, a PSV és a Zenit csapatában játszott, 2017-ben megkapta az NB I legjobb játékosának járó elismerést.

Lazovic pillanatai:

A Vidi FC csütörtökön a Groupama Arénában a BATE Boriszov ellen kezdi szereplését az Európa-ligában.

Borítókép: Danko Lazovic (b) és a görög Kosztasz Galanopulosz a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének 4. fordulójában játszott Vidi FC – AEK Athén mérkőzésen a Groupama Arénában 2018. augusztus 22-én.

MTI Fotó / Illyés Tibor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában