Járvány

2020.09.14. 16:21

Karanténba került a Szeged férfi kézilabdacsapata

Hatósági karanténba került a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának valamennyi játékosa, a szakmai stáb tagjai, valamint a velük érintkezésben lévő munkatársak egy, „a klub szűkebb környezetébe tartozó személy” pozitív koronavírus-tesztje miatt.

Mindez kétségessé tette a MOL-Pick Szeged – Paris Saint-Germain mérkőzés megrendezését, amely csütörtökön lenne a csongrádi megyeszékhelyen a Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában.

A csapat honlapjának hétfői beszámolója szerint a felnőtt csapat és a szakmai stáb tagjai, valamint a munkatársak teszteléséről a klub gondoskodik.

A történtek miatt a felnőtt keret edzéseit és egyéb hivatalos eseményeit felfüggesztették.

A pozitív tesztről a hivatalos eljárásrendnek megfelelően a Magyar Kézilabda Szövetséget, a Budakalász, a Csurgó, a Veszprém-Felsőörs csapatait, valamint az európai szövetség illetékes szerveit is értesítette a szegedi klub, amely folyamatosan kapcsolatban van a járványügyi hatóságokkal.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!