Fociláz

2018.05.24. 11:19

Hajdú B. aranyköpéseire számíthatunk a BL-döntőn

Vasárnap az M4 Sporton lesz látható élőben a Real Madrid–Liverpool mérkőzés. A csatorna minden eddiginél nagyobb terjedelemben számol be a BL-döntőről, aminek kommentátora Hajdú B. István lesz.

Hajdú B. István

A nagyszabású rangadóhoz kivételes sportriporter dukál: az UEFA Bajnokok Ligája döntőjét az egyik legnépszerűbb magyar tévés, Hajdú B. István kommentárjával izgulhatjuk végig. A Real Madrid egymás után harmadik évben vihetné el a trófeát, ezúttal az ellen a Liverpool ellen, amely – ha a selejtezőket is számoljuk – a BL történetének legeredményesebb szezonját produkálta: 14 mérkőzésen 46 gólt szerzett.

Az M4 Sport csütörtökön megmutatja a női labdarúgó BL-döntőt is, ahol magyar sportolókért is szoríthatunk: válogatottunk csapatkapitánya, Jakabfi Zsanett a Wolfsburgot, míg a német válogatottal olimpiai bajnok Marozsán Dzsenifer a Lyont erősíti majd.

Pénteken a teljes felvezető programot is élőben sugározza a csatorna, így mindkét sajtótájékoztatót és az edzéseket is láthatják majd a szurkolók. Kijevből Berkesi Judit és Hajdú B. István jelentkezik majd. A műsor vendége lesz Bogdán Ádám, a Liverpool kapusa is.

Szombaton napközben is többször lesz tudósítás a helyszínről az M4 Sporton. A döntő felvezetője 19 óra 30 perckor kezdődik. A stúdióban ott lesz Bódog Tamás, aki további háttér-információkkal szolgál majd korábbi edzőjéről, a Liverpoolt irányító Jürgen Kloppról.

Bajnokok Ligája műsorok az M4 Sporton:

Csütörtök: 18:00 Wolfsburg – Lyon női Bajnokok Ligája döntő (élő)

Péntek: 16:15 A BL-döntő (élő – benne Liverpool sajtótájékoztató, majd edzés, utána Real Madrid sajtótájékoztató, majd edzés)

Szombat: 16:30 Helyzetjelentés Kijevből (élő), majd 19:30 Bajnokok Ligája, A Döntő (élő)

Vasárnap: 13:30 A Döntő után (élő)

Borítókép: Hajdú B. István. Forrás: MTVA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában