változás

2020.09.30. 21:50

Így élte meg a koronavírust az EDDA billentyűse

Gömöry Zsolt két hetet töltött kórházban.

Berlin, 2012. augusztus 17. Gömöry Zsolt billentyûs az 50 éves Omega együttes koncertjén Berlinben 2012. augusztus 17-én este. MTI Fotó: Bócsi Krisztián

Forrás: MTI / Bócsi Krisztián

Fotó: Bócsi Krisztián

Az EDDA billentyűse, Gömöry Zsolt két hetet töltött egy kórteremben. Azt mondja, most megcsodálja a kis dolgokat is, amiket eddig észre sem vett – írja az Origo.

Nemrég értem haza és ahogyan Pataky Attila, én is megsimogattam az ajtófélfát. Ahogy beléptem a kapun már éreztem, hogy sokkal jobban vagyok. A kórházban fantasztikus ellátásban volt részem, de mégiscsak más, ha az ember otthon lehet – nyilatkozta az EDDA billentyűse, Gömöry Zsolt.

Sokkal színesebbnek látom a világot most, mint korábban. Meglátok minden apró szépséget, amik mellett eddig elsétáltam, vagy természetesnek vettem. Gyönyörű házban lakom, csoda szépek a kert bokrai és még a bútoraim is újra tetszenek, pedig már észre sem vettem őket. Arról nem beszélve, hogy mennyi erőt ad a gyermekeim és a feleségem mosolya

– mondta a Ripostnak Gömöry.

Borítókép: Gömöry Zsolt 2012-ben

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában