Hegyfalu

2015.12.23. 19:24

Ovisok öröme Ajándékot kaptak a legkisebbek Hegyfalun

Hegyfalu - Nagy volt az öröm az óvodában, ahová Gagyi Levente megyei képviselő vitt karácsonyi ajándékot a gyermekeknek.

Cseszkó Tamás

Csokoládé, belépő a sárvári fürdőbe és gyümölcs is jutott a kis óvodásoknak. A Vas Megyei Fidelitas tagjai fontosnak tartják, hogy minden évben támogassák a megye intézményeit. Gagyi Levente a szervezet képviseletében elmondta, számos felajánlás érkezik, amelyeket mindig egy-egy vasi településre juttatnak el.

Fotó: Cseszkó Tamás

A Vas megyei képviselő kiemelte, ebben az évben is számos alkalommal sikerült kisebb-nagyobb ajándékkal kedveskedni. Gagyi Leventét az eseményre elkísérte Ágh Péter, a térség országgyűlési képviselője és Bartók Tibor, a település polgármestere. Az óvodások nagyon örültek a váratlan vendégeknek, és büszkén újságolták a hírt, nemsokára elkészül az óvoda új játszótere.

- Adni mindig jó, hiszen ilyenkor mi magunk is osztozunk a gyermekek örömében, ezúton is köszönjük mindazok támogatását, akik egész évben hozzájárultak a sikereinkhez - fogalmazott Gagyi Levente.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!