Hegyfalu

2016.03.16. 19:36

A csatornázásnál nagy segítség lesz az új traktor Hegyfaluban

Hegyfalu - Sok izgalmas esemény történt a napokban a faluban, tovább fejlődik a település.

Cseszkó Tamás

- Újabb mérföldkőhöz érkezett településünk - mondta Bartók Tibor, Hegyfalu polgármestere, miközben bemutatta a falu új szerzeményét, amelyet az önkormányzat önerőből vásárolt. A 100 lóerős traktor nagyban segíti majd a munkavégzést, legyen szó hó- vagy ároktakarításról, vagy éppen az utak karbantartásáról.

Fotó: Ohr Tibor

- Az első nagy bevetés az idén induló csatornaépítési beruházás lesz - tudtuk meg a polgármestertől, aki azt is elárulta, hogy a helyi önkormányzat az új traktorral segít kiásni a csatlakozást az ingatlanok udvarából a gerincvezetékig. - A mostani gyarapodás is igazolja Hegyfalu erős gazdasági növekedését és további fejlődését. A 86-os és a 84-es főút közelsége, valamint a villamosított vasúti forgalom is óriási lehetőségeket kínál településünknek, rajtunk múlik, hogy kihasználjuk-e - fogalmazott Bartók Tibor.

Az átadáson részt vett Ágh Péter, a térség országgyűlési képviselője is. A polgármester további jó híreket sorolt: - Megkezdődött a falu környékének rendbetétele, folyamatosan szépülünk. Nemrég köszönthettem 95. születésnapja alkalmából Bódi Ferencné Margit nénit. Az ünnepség szűk családi körben zajlott, kitűnő hangulatban. Margit néni hála istennek jó egészségi állapotnak örvend.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!