Hegyfalu

2013.12.23. 20:05

A Mikulás segédeiként vitték az ajándékot

Hegyfalu - Ajándékkal kedveskedtek karácsony közeledtével a hegyfalui Fidelitas tagjai a helyi óvodásoknak.

Kelemen Attila

Gagyi Levente, a Fidesz ifjúsági tagozatának helyi elnöke és Ágh Péter, a Fidelitas országos elnöke közösen látogatták meg a gyermekeket. Hegyfalun mindössze tizenhárom óvodás jár a Nefelejcs Óvodába, Ágh Péter szavai szerint ők a település jövőbeli reménységei. Gagyi Levente elmondta, a Fidelitas néhány évvel ezelőtt indította útjára a Csillagszóró programot, amelynek célja, hogy jótékonysági akciókkal mozgósítsák a fiatalokat. Az óvodásokat karácsony előtt néhány nappal lepték meg.

- Itt vannak a Mikulás bácsi segédei, és ajándékokat hoztak nektek - mutatta be az óvoda nevelője a nem várt vendégeket, akik átadták a csomagokat, amelyekben egyebek között csokoládét, gyümölcsöt találtak a gyerekek, de az egyik büki játszóházba is meghívást kaptak.

- Jó volt látni a mosolygós arcokat, mert adni valóban nagyszerű érzés hangsúlyozta Gagyi Levente, hozzátéve, hogy ahogy eddig, a jövőben sem feledkeznek el a segítésről. A gyerekek pedig örültek a vendégeknek, akikkel közösen játszottak, beszélgettek. Ágh Péter és Gagyi Levente néhány hete a megyei fenntartású, hátrányos helyzetű fiatalokat ellátó intézmények fiataljait, gyermekeit ajándékozták meg, a Vas Megyei Intézményfenntartóval közös rendezvényen pedig az érdeklődők megtekinthették a Mesebolt Bábszínház előadását is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!