Hegyhátszentjakab

2015.05.09. 10:28

Van képe hozzá? - A Vadását megörökítő fotókat várnak a faluszépítők

Hegyhátszentjakab, Őrimagyarósd – A VADÁSA Faluszépítő Egyesület fotópályázatot hirdet. Várnak minden olyan fotót, amely a tavat vagy a környezetet örökíti meg.

Bajdó Bettina

A Vadása képekben címmel hirdetett fotópályázatot a VADÁSA Faluszépítő Egyesület. A pályázaton bárki részt vehet életkortól, foglalkozástól és lakóhelytől függetlenül. A pályázat témája a Vadása-tó és környezete, beleértve Hegyhátszentjakab és Őrimagyarósd közigazgatási területét, növényi és állatvilága, természeti és épített értékei.

Egy pályázó maximum húsz előhívott és ötven digitális fényképet küldhet be. Méretkikötés nincs megadva, de az értékeléskor természetesen a felbontás minősége számít. A pályaművek file neve a következő adatokat tartalmazza ékezetes betűkkel írva: a pályázó családi neve_keresztneve_sorszám, például.: Kovács_Viktor_ – 1.

A pályamunkákat az Őriszentpéteri Közös Önkormányzati Hivatalban és a hegyhátszentjakabi kirendeltségén lehet leadni. A pályázóknak nevezési lapot kell kitölteni, a beadási határidő június 15-e.

A zsűri értékelése alapján a legjobbnak ítélt alkotások részt vesznek július 10-12-én a hegyhátszentjakabi és az őrimagyarósdi falunapon nyíló kiállításon. A tárlaton a képek egy részét papíralapon, másik részét digitális képkeretek felhasználásával, harmadik részét projektoros szemléltetéssel mutatják be. A kiállított képekről és formátumáról társadalmi zsűri dönt szakértő bevonásával. Az első három legjobb alkotó díjazásban részesül, illetve különdíjakat is kiosztanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!