vasi fiatalok

2018.06.27. 11:34

Mit csinálnak a vasi youtuberek a nyár hátralévő részében? – Kiderítettük!

A nyár a vloggerek és a nézők számára is izgalmas, hiszen ha egy youtuber nyaralni megy, szinte biztos, hogy láthatunk utána videót a kalandjairól.

Horváth Iza

Kíváncsiak voltunk, a vasi videósok mivel töltik a nyár hátralévő részét, így megkérdeztük őket.

RandomŁevi

Kovács Levente, azaz RandomŁevi a nyáron apukájával dolgozik. Az év és a munka a fáradalmait több helyen is lesz lehetősége kipihenni.

Horvátországban nyaral nyolc napot, de a magyar tengeren is pihenni fog 3-4 napot. Azt ígérte, Horvátországba visz kamerát és vlogolni fog amennyit csak tud.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=9IAsz2P02kY

Bexter

A nyaramat mindig szerettem hasznosan eltölteni. Iskolásként diákmunkával, felnőttként pedig kreatív dolgokkal. – mondja el nekünk Vass Péter Bexter.

Idén nyáron egy olyan internetes minisorozat elkészítésén dolgozik, ami az országban egyedülálló lesz. Mindenki aki a projektben részt vesz youtuber, tartalomkészítő. Tervei szerint a nézők az ősz folyamán láthatják is majd az eredményt.

Emellett a projekt mellett pár apróbb utazást is tervez a környékre, amivel a fotóit tudja gazdagítani.

DSproduction – Kalandagarak

Szeifer Diána minden hétvégére szervez túrát magának és kedves négylábú barátjának, Diadalnak. Fellépésekre is járnak, ahol különböző mutatványokat láthatunk tőlük az ország minden részén. Ezekről természetesen videókat is készít majd.

Azért természetesen pihenésre is szakítanak időt. Idén belföldön nyaralnak majd.

Mézes Máté

Máté egy hónapig szakmai gyakorlatra fog járni, de azért a kikapcsolódásra is lesz ideje. A munkára nyaralással készül fel, Horvátországba megy pár napra és persze annyi videót csinál amennyit csak tud.

Ritóper Ramón

Ramónt a Blitch youtube csatornáról ismerhetjük, újabban egymaga indított új csatornát.

„Most csináltam előrehozott érettségit, egyenlőre ezt pihenem.” – tudjuk meg tőle. Elmondta, hogy a pihenés után szeretné végre elkezdeni a sorozatát. Nagyon sok remek ötlete van, ezeket szeretné megvalósítani.

BlitchMáté

Megyeri Máté az ex-Blitch másik tagja, ő szintén egyedül vezet egy csatornát.

A nyár számomra amióta vloggerkedek, nem igazán a pihenés miatt volt kívánatos. Sokkal inkább amiatt, hogy végre bele tudom vetni magam, és 100%-ban oda tudom tenni magam a csatornának, és rajongóimnak. Ez a mostani nyáron sem lesz másként. – tudjuk meg tőle.

A héten forgatott le hat videót Budapesten nagyobb videós pajtásával, ezek a felvételek is hamarosan kikerülnek.

A munka mellett természetesen a pihenés se maradhat el, hiszen Máté erre is vágyik. Jut ideje a szórakozásra és minden másra is.

Esztergályos Viki

A testfestés vasi királynőjének új hobbija van, ez pedig nem más mint a biciklizés. Ezen a nyáron ennek fog élni leginkább, kerékpáros kirándulásokra indul. Több családi kerti bulit is terveznek, nyár végén pedig nyaralni is elmennek. Idén belföldön maradnak, a Balatonnál fognak pihenni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!