Egyiptom, New York és Nápoly az úti célok közt

2019.07.12. 07:00

Mutatjuk, hol nyaralnak a vasi hírességek

Hol nyaralnak Vas megye közismert személyei? – ezúttal Nagy Jonathan illuzionistát, Váradi Benedek válogatott kosárlabdázót és Czikora István László operaénekest kérdeztük.

Vas Népe

Visszahúz Jonathan szíve Dominikára Fotó: VN/Nagy Jonathán

A sok fellépés miatt nehéz kisakkoznia a megfelelő dátumot Nagy Jonathannak, ha szerelmével, családjával és barátaival közös nyaralást terveznek, a munka miatt a hétvégéi nagy része foglalt: két-három fellépéssel szinte minden alkalommal számolhatnak. A fellépések mellett a pihenésre is igyekszik időt szakítani, valamint a rendezvények helyszínét rendszerint felderítik párjával, az adott városok nevezetességeit is útba ejtik. Jonathantól megtudtuk, idén is készülnek külföldre, nyaralásuk helyszíne ezúttal Észak-Afrika, azon belül Egyiptom lesz. – Próbálunk majd kiaknázni mindenféle fakultációs programot a nyaraláson. Egyiptomban már voltunk, a piramisokat láttuk, idén inkább a bulizósabb programokat részesítjük előnyben: tevegelünk, hajózunk, quadozunk a sivatagban. – Nagy kedvence azonban Dominika, ahol visszajáró vendég: elbűvöli a környezet, az ottani élővilág és a Karibi-hangulat. Oda idén nem, ám valamikor a következő években biztosan visszatér.

Visszahúz Jonathan szíve Dominikára Fotó: VN/Nagy Jonathán

Váradi Benedek válogatott kosárlabdázó (Falco) a menyasszonyával, Bíró Dorottyával Amerikában nyaral. New Yorkban várost néztek, elmentek múzeumokba és híres épületekbe, kilátókba. Las Vegasban a kaszinók jelentettek élményt, sétáltak a városban, és pihenésre is szakítottak időt a 40 fokos melegben. Los Angelesben WNBA mérkőzést néztek meg, és meglátogatták a Griffith Obszervatóriumot, hogy lássák a várost egy kilátóból naplemente előtt. Végül bérelt autóval járják be a közeli beacheket, például Santa Monica, Malibu és Laguna beachet.

Váradi Benedek barátnőjével New Yorkban pihen Fotó: VN/Váradi B.

Czikora István László, az Őrség első operaénekese, a Magyar Művészeti Akadémia ösztöndíjasa a nyarai nagy részét általában a Balaton-parton szokta tölteni, hogy ha lehetősége van pihenni, és minden évben megpróbál tengerpart közelébe kerülni. – Egy énekesnek általában nagyon jót tesz a sós levegő, így igyekszem minden évben legalább egyszer tengerhez utazni. Ebben az évben már volt egy dubaji nyaralásom, tavasszal.

Hamarosan Nápolyba indulok, ahol próbálok felkészülni és energiákat gyűjteni az új szerepeimre – mondta el Czikora István.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában