Műsor

2023.01.18. 07:58

Csináljuk a fesztivált! - Mutatjuk a produkciót, amely döntőbe juttatta Szandit és az Ocho Macho-s Kirchknopf Gergőt - fotók, videó

vaol.hu

Forrás: Instagram/Szandi

Javában zajlik a Duna Televízió nagysikerű showműsora, a Csináljuk a fesztivált! A mostani évadban pedig ott van az élbolyban a vármegye egyik legnépszerűbb zenekarának az Ocho Macho-nak frontembere, Kirchknopf Gergő is. Az énekes párja a pedig nem más, mint Pintácsi Alexandra vagy ahogy mindenki ismeri őt, Szandi. A szombati középdöntős produkciójuk pedig olyannyira elnyerte a zsűrik tetszését, hogy tovább juttatták a párost egyenesen a döntőbe. A választott dal a "Gyere te nímand" című klasszikus operettsláger volt, amelyet Szandi és Gergő teljes természetességgel és profizmussal vitt a színpadra.

Forrás: Facebook/Duna Televízió

- Gergő tökéletes partnerem ebben az operett slágerben. Az elején egyikünk sem gondolta volna hogy ennyire fogjátok szeretni, hogy ekkora sikert fogunk elérni! Mindezt Nektek köszönhetjük! - írta közösségi oldalán az adás után az énekesnő.

- Döntőben vagyunk! Csodálatos élmény Szandival egy színpadon állni, hálásan köszönjük, hogy ennyien szeretitek! - írta az Ocho Macho énekese a fellépés után.

A nem akármilyen sztársereget felsorakoztató műsor felvételéről pedig Gergő sem tért haza fotók nélkül, lencsevégre kapták többek közt a legendás Kossuth-díjas magyar rockzenésszel, Frenreisz Károllyal is, aki egyébként a műsor zsűribizottságának tagja.

Forrás: Instagram/Ocho Macho

A döntő megmérettetésre február negyedikén kerül majd sor. A produkciót, amely odajuttatta Gergőéket pedig itt nézhetik meg:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!