Kapusok találkozása

2023.06.07. 11:30

Újabb kívánság teljesült: Kedvencével, Király Gáborral találkozhatott a nagygeresdi kapuspalánta - fotók

Könczöl János gyermeknapi meglepetésként találkozott egyik kedvencével, a 108-szoros válogatott kapus Király Gáborral.

Pum András

Fotó: © Cseh Gábor

A 9 és fél éves, negyedik osztályos nagygeresdi Könczöl János imádja a labdarúgást, három éves kora óta jár focizni Répcelakra, jelenleg az U11-es csapat kapusa. Jani lapunkhoz küldött gyermeknapi kívánsága az volt, hogy, hadd nézze meg belülről a Haladás-stadiont és focizhasson a gyepen. Annak is örült volna, ha találkozhat egyik példaképével, Király Gáborral. A 108-szoros válogatott kapus igent mondott a kisfiú kérésére és meghívta az elmúlt hétvégi Király Cup nemzetközi U11-es utánpótlás tornára. Janó örömmel elfogadta az invitálást, még úgy is, hogy emiatt a Haladás stadiontúráját ki kellett hagynia. A nagygeresdi kisfiú vasárnap délelőtt anyukájával, ellátogatott a Király Sportlétesítménybe, ahol Király Gábor fogadta.

– Janó először kicsit megilletődött, de aztán hamar megtalálták a közös hangot Király Gáborral – mesélte Janó édesanyja, Páti Katalin. – Gábor aláírta fiam labdáját, kapuskesztyűjét, utóbbi kapcsán – mivel meglehetősen sokat használja – meg is jegyezte: örül, hogy kissé szakadt, mert látszik, van benne munka. Gábor jelezte, reméli, nem csak a pályán ügyeskedik, hanem az iskolában is jól tanul és kapott tőle dedikált autogramkártyákat is. Janó gyakran jár Haladás-meccsre és ha a Fradi a környéken játszik, oda is elmegyünk. Visszatérve az utólagos gyereknapra: Janó remekül érezte magát és ez a legfontosabb!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!