last minute lehetőségek

2018.02.13. 17:15

3+1 szuper vasi program Valentin-napra

Már az utolsó órákban vagyunk, mégsem tudod, hova vidd kedvesed holnap, azaz Valentin-napon? Ne aggódj, mi segítünk!

Gulyás Regina Olimpia

Wellness egy másik vasi városban

A páros wellness csodás élmény lehet. Fotó: archív

Megyénkben több fürdőhely, wellnesshotel van. Az ember nem is gondol a kézenfekvő lehetőségre, hogy a párját saját megyéjén belül vigye kirándulni. Érdemes lehet akár egy romantikus estét is eltölteni a fürdőzést követően egy-egy városban. Bükfürdő, Kőszeg, Celldömölk, Szentgotthárd, Körmend is szuper lehetőséget biztosíthat ehhez. Ne búsuljunk, ha már nem kapunk szobát, érdemes lehet egy később beváltható kupont készíteni párunknak.

Kirándulás különleges helyeken

Korábbi kérdésünkkel kapcsolatban kiderült, hogy olvasóink nem szokták tartani a szerelmesek ünnepét, ám ez a tipp nekik is jól jöhet. Vegyük fel a túrabakancsokat és látogassuk meg megyénk különleges helyeit. Nem olyan elcsépelt, mint amennyire annak tűnik. Számos szép helyet rejt megyénk, de általában „idegen” helyre kirándulunk. Érdemes lehet apró, felfedezetlen ösvényeken sétálni, esetleg helyi legendák nyomában túrázni. Egy ilyenről korábban már mi is írtunk. ITT olvashatja.

Nem tudni, a kastély melyik részétől indult a feltételezések szerint a titkos átjáró. Fotó: Gulyás Regina Olimpia

„Éjszaka” a múzeumban

Ha nem is éjjel, de délután érdemes meglátogatni a helyi vagy közeli múzeumot, esetleg délelőtt rákérdezni, terveznek-e valami programot aznapra. Szerkesztőségünk a Nádasdy Ferenc Múzeum programjáról értesült korábban, mely bárki számára ingyenesen elérhető. Amennyiben szervezett program nincs, érdemes keresgélni a kiállítások anyagaiban, hátha szerelmes szálakra bukkanunk egy-egy történetben.

+1 régi képek

Alkossátok újra régi képeiteket, állítsátok őket párba. Közös program, közös ajándék, mely időtálló lesz, s gyermekeitek is örülhetnek neki később. Miközben meglátogatjátok a régi helyszíneket, biztosan számos emlék tör majd elő.

Ha végképp nincs ötleted, sőt, kimozdulni sem szeretnél, egész egyszerűen vegyetek elő egy üveg illatos bort, s nézzetek meg összebújva egy kellemes filmet, esetleg főzz szerelmednek valami különlegeset!

Amennyiben lánykérésen töröd a fejed, úgy segíthet egy korábbi cikkünk, ahol különleges lánykérős helyeket gyűjtöttünk össze. Ha arra vagy kíváncsi, hogy ünnepeltek a vasi sztárok tavaly, ITT érheted el írásunkat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában