megannyi furcsa jelenség

2018.03.17. 14:00

3+1 ufóészlelés Vas megyéből

Nem is gondolnánk, hogy Vas megyében is számos ufójelenséget észleltek már.

Gulyás Regina Olimpia

Nagy fényességet láttak az ufók balesete után Toronynál. Fotó: Pixabay

A galaktikaklub.hu oldalon bukkantunk néhány beszámolóra:

2016. februárjából egy érdekes beszámoló Celldömölkről:

Téli este lévén korán sötétedett, szép tiszta és én gondoltam kimegyek a Sky Watcher csillagvizsgáló teleszkópommal lesegetni az eget. (130mm átmérőjű 900mm-es távcsövemmel 25mm-es lencse volt berakva uh kb 36Xes volt a nagyitás). Tehát így nézegetek bele, mozgatom ide-oda majd közben megállítgatom, egyszer csak valami,-egy fénypont áthalad a látóteremen...huh mondom mi ez,-lévén, hogy nem bírtam követni beszaladtam ijedtembe a házba.(gondolkodtam megfejteni, h mi lehet esetleg egy üstökös, vagy más ehhez hasonló. Majd amikor „lenyugodtam” kimentem és újra elkezdtem az égen nézegetni, de ezúttal kieresztettem a rögzítőket, hogy szabadabban, nem tudom honnan gondoltam, de mindenesetre megint láttam és elkezdtem követni. Ezúttal nem vesztettem szem elől, egyenesen ment egy ideig, majd az útvonalon, amin haladt kicsit visszafele ment és megállt. (...) majd megpróbáltam nagyobb nagyítású lencsére váltani, de szerencsétlenségemre elmozdult az álványom...

2014. augusztus, Szombathely:

A fent megjelölt időpontban (20.00-kor, 17-én – a szerk.) (...)Szombathelyen sétáltam a belváros irányába. Sötétedett már, de a látási viszonyok még jók voltak. Egyszer csak a 10emeletes házak tetejének irányában, de kissé távolabb észrevettem egy félig dőlt helyzetű csíkot a levegőben amit elsőre egy kondenzcsík megmaradt darabjának gondoltam. Jobban szemügyre véve a jelenséget azonban világossá vált, hogy egy minden kétséget kizáróan hatalmas méretű fizikai objektumról van szó, ami ezt követően lassan függőleges helyzetet vett fel és perceken át megfigyelhető volt amint komótos tempóban úszott a levegőben, mígnem takarásba került és már nem láttam. Ezt követően azonban olyan dolog történt ami a már eddig sem éppen megmagyarázható jelenséget tovább fokozta: a következő pillanatban ismét megjelent ott és úgy, ahogy először megpillantottam és még egyszer ugyanúgy végigment a korábbi útvonalon

Nagy fényességet láttak az ufók balesete után Toronynál. Fotó: Pixabay

Baleseteztek is Vas megyében az ufók

Torony településen 1996. május 16-án, este 20:30-kor törtét egy ufó-baleset. A szemtanúk állítása szerint az erdős részen  a földnek csapódott egy repülő szerkezet, melynek igen furcsa volt a formája. A helyszínről napokig erős fényt lehetett látni. Hivatalos szervek nem érkeztek ki sem aznap, sem másnap. Az eset érdekessége, hogy a következő napokban újabb, az előbbihez hasonló formájű repülő tárgy jelent meg a térségben. A baleset irányába tartott, oda ereszkedett. Tóth László kutató szerint talán azért, hogy magával vigye a roncsokat.  (forrás: paranormal.hu)

+1 videó készült róluk

Egy korábbi cikkünkben (Megszállták az ufók a Stromfeld-lakótelepet) videót közöltünk egy igazán grandiózus azonosítatlan repülő járműről, íme:

Betegséget is okozott volna egy ufó Vas megyében? ITT elér néhány érdekes országos esetet. Nem is gondoltuk volna, hogy ilyen sokat jegyeztek fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában