2018 legszebb menyasszonya

2018.04.16. 10:46

Két vasi menyasszony is döntőbe jutott a szépségversenyen

A budapesti Moravszki Enikő lett 2018 legszebb menyasszonya. Az országos verseny döntőjét a zalai település egyik éttermében rendezték meg.

VN

Két vasi menyasszony is a döntőbe jutott: Halmai Dóra és Király Kitti Fotó: Unger Tamás / Vas Népe

Csaknem négyszáz menyasszony jelentkezett arra a versenyre, amelyet egy esküvőszervezésről szóló, a menyegzőhöz jó tanácsokat adó internetes oldal szervezett. Kiss Péter, a honlap alapítója elmondta, hogy közülük száz hölgyet választottak ki, akikre a közönség szavazhatott: 70 ezer voks érkezett. A zsűri döntése alapján öt hölgy jutott a döntőbe, kettő menyasszonyt pedig a közönség juttatott be a pénteken este Vonyarcvashegyen megrendezett eseményre. Ott Moravszki Enikő fejére került a korona, aki a tavaly októberi lánykérés után idén augusztusban fog összeházasodni Simonfai Attilával.

Két vasi menyasszony is a döntőbe jutott: Halmai Dóra és Király Kitti Fotó: Unger Tamás / Vas Népe

- Mindenképpen a természetben szeretnénk tartani az ünnepséget: a templomi ceremónia után a Hármashatár-hegy tetején, a szabadban lesz a polgári szertartás – mesélte a győztes. Azt is elárulta, a százfős lakodalom megszervezése igen könnyen ment: nagy részét két hét alatt sikerült leegyeztetni. A versenyen a menyasszony értékes nyereményekkel gazdagodott, melyek mind a nagy napra való felkészülést segítik és az esküvő fényét emelik. Így többek között egy neves divattervező egyedi tervezésű ruháját és ingyenes autóbérlést is nyert a versenyen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában