Trendik az overallok, romperek

2018.06.09. 16:00

Friss, üde színekben telik a nyár: csibesárgában, királykékben, levélzöldben

A tavasz finom, puha, visszafogott színei után az élénkebb, friss, üde, derűs színeket viseljük szívesen a ránk köszönő nyárban, hogy az öltözékünk is feldobja a kedvünket a sokszor ránk telepedő forróságban.

Merklin Tímea

Kiss Eperke perdül-fordul a vállakat szabadon hagyó ruhában, amely akkor is hordócskává dagad, ha alá fúj a szél Fotók: Unger Tamás / Vas Népe

 

Kiss Eperke perdül-fordul a vállakat szabadon hagyó ruhában, amely akkor is hordócskává dagad, ha alá fúj a szél Fotók: Unger Tamás / Vas Népe

Nem csak színesebben öltözünk, de a könnyű, lenge, szellős anyagokat keressük, azzal a céllal, hogy a ruhánk ne csak csinos, hanem kellemes viselet legyen. A farmerek magasabb derekúak, ez a teltebb hölgyeket is karcsúnak mutatja. Jó választás a rövid, rojtos, gyöngyös, zipzáras változat. A fiatalok legkedveltebb ruhadarabjai közé tartoznak most az overallok és a romperek, amelyek nem törik meg, így nyújtják az alakot, hordhatják 32-48-as méretűek is. Magas sarkúval elegáns, tornacipővel sportos lehet a szerelésünk.

Kánikulában is megállják a helyüket a könnyű, lebbenő, romantikus fodrok, akár felsőkön, akár egész ruhákon jól mutatnak. Még mindig trendi a csíkos, feltétlenül legyen a ruhatárunkban néhány ilyen darab, mert nagy hangsúlyt kapnak az idei nyáron is, és lehet, hogy hihetetlen, de sokszor karcsúsítanak: különösen a ferde csíkozás tudja „becsapni” a szemet és optikailag vékonyabbá tenni az alakot.

Romantikus hatású egész ruha, amely nem töri meg az alakot, így még inkább karcsúsít

Divat a vállakat szabadon hagyó ruha, vagyis az ejtett váll a blúzokon és az egész ruhákon is, lehet virágos, pöttyös, kockás, fodros vagy fodor nélküli. A szivárvány minden színe menő most: a citromsárga árnyalatai a csibesárgától a napsárgán át az okkerig, esetleg jól mutatnak a kék árnyalataival, a tengerészkéktől a farmerkéken át a királykékig, de akár fehérrel, feketével.

A piros-kék-fehér még idén is menő

A zöld is jelen van, minden árnyalatban, sokszor levélmintában. Kedvelt szín még a piros vagy a narancs, energiát és magabiztosságot sugároz, trendi az idei nyáron is akár fehérrel, kékkel. A fehér árnyalatai az örök klasszikusok – a hófehértől a törtfehéren át a tojáshéjszínig -, szépen hordhatók sokféle stílusban, és pompásan variálhatók más színekkel. A feketével sem lehet mellélőni, de azért ne öltözzünk talpig feketébe, legyen még legalább egy szín rajtunk, akár csak a cipő legyen más, vagy a táska, nagyon elegáns tud lenni hozzá például egyetlen pink kiegészítő.

A fiatalok egyik kedvence: a romper – vékony, könnyű, virágos anyagból

mt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában