baleset és titkos ház

2018.10.14. 14:00

Árokban alvó férfi és társai – Furcsa vasi Google Maps képek

Az interneten kutakodtunk érdekes, különös, vicces vagy rejtélyes Google Maps képek után. Mutatjuk, mit találtunk.

Rózsa-Gulyás Regina Olimpia

Fotó: Google

Volt apropója is a dolognak, ugyanis mostanában kezdték frissíteni a Google Street View-t a nyáron Vas megyében készített autós fotókkal. Érdekes időugrásokról szólt előző cikkünk, melyet ITT érhet el. Ám gondoltuk, a még nem frissített pillanatok nem veszhetnek csak el nyom nélkül. Mutatjuk, mit találtunk – a végére hagyjuk a legrémisztőbbet.

  • Kitakart ház
  • Alapvetően nem gyakran találkozunk ezen a térképen kitakart épületekkel, ám ezt lehet kérvényezni a Google-nél. Pornóapátiban egy ház minden nézetből el van takarva. Vajon ki lakhat itt?

    Fotó: Google

    2. Elütik a biciklist Kőszegen

    Egy pillanatra megijedtünk. Azt hittük, elütötték szerencsétlen biciklist Kőszegen. Viszont, ha oda-vissza haladunk az úton, úgy látszik, inkább csak elvesztette egyensúlyát az álló jármű előtt.

    Fotó: Google

    3. Vajon meghalt?

    Cákon egy sokkal kellemetlenebb szituációt kapott lencsevégre a fényképező autó. Egy férfi mozdulatlan fekszik az árokban, bármely irányból nézzük. Talán nagyobb baj nem történt, csak megpihent egy kis mulatozás után.

    Fotó: Google

     

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában