Szponzorált tartalom

2019.10.11. 10:44

Ha jó helyen keresel, akkor olcsón is találhatsz társasjátékokat

Ma már nem kell feltétlen egy vagyont kiadni egy jó társasjáték megvásárlása esetén. A családok gyakorta szeretik váltogatni a társasjátékokat és ilyenkor az ár fontos tényező. Sok családban igen sok társasjáték található meg, hiszen akár minden hétvégén más szórakozásra vágynak a családok. A Gémklub oldalán már 3000 Forint környékén is találhatunk társasjátékokat. Izgalmas társasjáték kínálatukban számtalan kategóriában válogathatunk.

A csótánysaláta társasjátékot 6 és 99 éves kor között ajánlják és 2-6 játékos játszhatja. A játék igen rövid így a kisebbeket is bátran bevonhatjuk a játékba. A társasjáték készítőinek nem titkolt célja, hogy a gyerekeket a saláták, zöldségek fogyasztása felé mozdítsa. Karfiol, saláta, paprika és paradicsom is szerepel a játékban. A játék célja, hogy a játékosok minél előbb megszabaduljanak kártyáiktól. A felcsapott lapra nézve azonnal meg kell mondani, hogy mi szerepel a kártyán. Ha már az első körben is ez a zöldség szerepelt akkor sajnos nem fogadható el a válasz. Akkor sem fogadható el, ha a játékosnál éppen egy csótánylap található meg. A túl lassú játékosok büntetést érdemelnek és az egész eddig összegyűjtött paklit fel kell venniük. Ennek valószínűleg a játékos társak nagyon fognak örülni. Ez a játék csak elsőre tűnik egyszerűnek.

A csaló molyok játékot 3-5 játékos játszhatja egészen 6-tól 99 éves korig. Ez a játék abban különbözik a hagyományos játékoktól, hogy itt egyáltalán nem tilos csalni, sőt kötelező. Ahhoz, hogy meg tudd nyerni a játékot itt most bizony csalnod kell. A játék célja, hogy a kezedben lévő lapoktól minél előbb megszabaduljál. Becsületesen vagy minden szabályt betartva lehet játszani a játékot. Ha sorrendben rakod le a lapokat akkor nagyon becsületesen fogsz játszani, de nagy kérdés, hogy tudsz-e majd nyerni. A másik lehetőséged, hogy a játék során minden körben szó szerint eltűntetsz egy lapot. Fontos, hogy játék közben ezt a többiek ne vegyék észre. Az izgalmas társasjátékot megfizethető áron vásárolhatjuk meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában