hirdetés

2020.10.15. 15:52

A lakberendező magazin frappáns megoldásai

Szerelemben és háborúban nincsenek szabályok, tartja a mondás, amit úgy néz ki, hogy most ki kell egészítsünk a modern lakberendezés vonatkozásában is. A lakberendezés berkein belül ugyanis eddig soha nem tapasztalt, rebellis eszmék látnak napvilágot, amelyek célja nem titkoltan a korábbi stílusok totális újragondolása, a megszokott ösvényekről való letérés és a kőbe vésettnek vélt klasszikus szabályok elutasítása.

White,modern home design in simple eco style

Fotó: Photographee.eu

Korlátok nélkül, avagy üdv a szabad önkifejezés korában!

Miért csak egy lépést tegyünk meg egyszerre, ha tehetünk kettőt is, vagy akár szaladhatunk is, teret engedve a bennünk rejlő önkifejezés korlátokat nem ismerő szabadságának?! A modern lakberendezés szakít a berögzült elvekkel – de, hogy ne csak a levegőbe beszéljünk, lássunk néhány konkrét példát is!

Fürdőszoba szovjet módra vs. korszerű megoldások

A lakberendező magazin virtuális hasábjairól megtudhatjuk, hogy az innovatív megoldások szele a lakás fürdőszobájának a dizájnját is jócskán megcsapta. Hogyan nézett ki néhány évvel ezelőtt a tipikusan magyar fürdőszoba? Az elengedhetetlen kék, maximum bézs színű csempék visszafogott miliőben kaptak helyet, a csak és kizárólag a funkcionalitás oltárán áldozó berendezési elemek kereteként. Az enteriőr puritánsága kizárta a bárminemű dizájnos dekoráció meglétét. Nem így a modern fürdőhelyiség.

Lakberendező magazin, avagy tanácsok a profiktól

A lakberendező magazin szerint ne féljünk megmutatni a bennünk szunnyadó kreatív, szabadszellemű entitást! A fürdőhelyiséget, amellett, hogy kedvünk szerit dekorálhatjuk, az elképesztően színes skálán mozgó csempekínálatnak köszönhetően végre a legapróbb részletekig személyre is szabhatjuk. Sőt, hála az innovatív technológiának, akár tapétázhatjuk is, méghozzá mindenütt. A szóban forgó korszerű tapéták ugyanis víz- és páraállók, így a nedves körülmények hatására sem keletkezik azokban kár, hosszú időn keresztül megőrzik az egykori szépségüket.

Pompás csempe a nappaliba

Igen, a már sokat emlegetett csempe kimerészkedett végre a zuhanykabin mellől, azért, hogy káprázatos szépségével bearanyozhassa a lakás többi belső terét is. 2020-ban gyakori a csempelapok használata a nappaliban vagy az ebédlőben is, hiszen azok esztétikus jegyei tökéletesen beleolvadnak a tér atmoszférájába.

Színek kavalkádjával döntsük le a korlátokat!

Végül álljon itt a modern lakberendezés egyik legmegdöbbentőbb újítása, ami az egyes szobák méretének és színének a tekintetében korszerűsíti az előttünk álló lehetőségeket. Korábban senkinek nem jutott volna eszébe például a kis paraméterekkel operáló helyiségeket élénk színűre mázolni – de nem így manapság. A falakat ma már kényünk-kedvére színezhetjük, a választott árnyalat és a szoba fényforrásának balanszát azonban ne veszítsük szem elől!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában