Kata néni a legjobbak között

2020.10.16. 08:34

Bejutott Nánási Pál tehetségkutatójának döntőjébe a szombathelyi lány

Lutor Katalin 7 éve él Szombathelyen. Az egyetemet is itt végezte, amelynek köszönhetően angol-magyar tanár lett. Ezt a hivatást jelenleg a Paragvári Utcai Általános Iskolában gyakorolja.

Horváth Iza

Fotó: Lutor Katalin

Katalin sok mindennel foglalkozik a tanítás mellett, például a Savaria Slam Poetry klubesteken folyamatosan láthatjuk előadóként, a sajtóban is kipróbálta magát, és elképesztő fotókat készít. Tavasszal ő is otthon ragadt, a lakásában töltött idő alatt pedig alkotott. Jelentkezett a Big Shot – Tied a kamera című tehetségkutatóra, kreativitása pedig olyan egyedi fotókat szült, amilyeneket még senkitől nem láthattunk. Ezeket a képeket küldte be Nánási Pálnak, akit láthatóan szintén megfogott Katalin stílusa. Áprilisban írtunk róla, hogy fotóit többször is a legjobbak közé választották, csütörtök este pedig kiderült, hogy a döntőbe is bejutott.

Fotó: Lutor Katalin

Gratulálunk, és további sok sikert kívánunk!

Korábban írtuk:

https://www.vaol.hu/eletstilus/helyi-eletstilus/harmadszorra-kerult-be-a-legjobbak-koze-a-szombathelyi-lany-fotoja-nanasi-pal-tehetsegkutatojaban-3933417/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában