Támogatott tartalom

2021.10.07. 12:02

Mik napjaink legdivatosabb férfi felsői?

Szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy általános tévhitnek minősíthető, hogy a trendek vakon követése egyenlő a jó öltözködéssel. Szerény véleményünk szerint azért ez nem teljesen így van. Az egyes szezonális direktívák saját stílus nélküli másolása inkább a szegényes művészeti érzék fűszer nélküli, unalmas receptje. Arról nem is beszélve, hogy sima úton képes anyagi csődöt előidézni mindennemű pénztárca esetében. Az önbecsülés megőrzésének kulcsa abban rejlik, hogy sikerül különbséget tenni a múló divatirányzatok és a jövő egyértelmű klasszikusai között, és ezeket még kicsit cizellálod is a saját arculatodra. Annak érdekében, hogy a helyes irányba lendülhess, beszéljük át a 2021-es férfi felsők globálisnak tekinthető tendenciáit! Tarts velünk!

Mik napjaink legdivatosabb férfi felsői?

Fotó: answear.hu

Túlméretezett felsőruházat

A szabászat nem az egyetlen dolog, ami 2021 őszi-téli szezonjában lazább lesz. Ahogy átmegyünk a télbe, továbbra is népszerűek az elegáns stílust képviselő kabátok, az ikonikus pufferek és a hosszú parkák. A leglényegesebb mondanivaló erről a trendről egyértelműen az a képesség, ami megerősíti a téli férfi ruházat egyik legjobb attitűdjét: a rétegezés talentumát. A túlméretezett felsőruházat teret hagy a kreativitáshoz az alatta lévő darabokkal, rengeteg mélységet teremt a különböző textúrákkal és tónusokkal, így abszolút nyerő az olvasatunkban.

Melegítő övezet

Az elmúlt években a szabadidőké az egyik leggyorsabb ütemben növekvő kategória volt ruházati fronton, népszerűbb, mint valaha, ráadásul jó okkal. A valódi teljesítményhez köthető sportos viseletből és a kényelmesebb nappali öltözködési stílusokból származó értékelések alapján a férfi melegítő kitölti a két kategória közötti rést, így ezek a darabok a legsokoldalúbb ruhák közé tartoznak, amelyeket manapság birtokolhatsz és viselhetsz. Akár a home office keretében sorra kerülő Zoom-találkozókhoz tervezel egy visszafogottabb, casual outfitet, akár beiktatnál egy gyors ebéd előtti intézkedős kört a napi teendők lajstromával, ez az a szerelés, amit imádni fogsz. Komfortos, egyszerűen kezelhető, sokoldalúan variálható a mai modern korban. Nem kell sokat gondolkodnod és fáradoznod, és nem kell választanod a forma és a funkció között, mert egyszerűen mindent képes teljesíteni.

Fotó: answear.hu

Gyapjú

A gyapjú újjáéledése egyértelműen a szabadtéri ihletésű ruhák szélesebb körű tendenciáját jelzi. A vastag gyapjú már több szezon óta népszerű önálló felsőruházatként, miközben a tervezők továbbra is egyre több és több bari anyagot építenek be az őszi-téli kollekcióba, viszont jellemzően többnyire kis adagokban találkozhatunk vele, és nem egy teljes modell egészében. Úgyhogy figyelj rá, hogy azért ne legyél „birka”, azaz keverd és illeszd össze más textúrájú szövetekkel, hogy még egy tapintható dimenziót adj a megjelenésednek.

Bőr

A macsó megjelenése, a masszív sárm és az időtlen vonzerő miatt a bőr egy örök divatikon, mindegy, hogy ősz van, tél vagy éppen tavasz. Egy minőségi anyagból készült, igényes bőrkabát valószínűleg az egyik legerősebb stíluselemként remek befektetésed lesz, amelyet valaha is elkövethetsz. Nem lesz olcsó, de tuti, hogy egy életen át tart. Ha még nem vettél be a repertoárodba egy ilyen darabot, akkor a most következő őszi-téli idény legyen ennek az ideje. És ha tényleg trendben akarsz maradni, kapásból egy övvel ellátott modellhez nyúlj! Nézz szét az Answear.hu kínálatában, válassz egy szupertrendi és jól kombinálható felsőruházati elemet!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában