Bomba formában vannak

2022.07.22. 20:00

Így aztán igazán ki lehet bírni a hőséget! Izzasztó fotók a szombathelyi szépségekről

A legmagasabb fokozatra kapcsolt a nyár a héten. Nem csoda hát, hogy aki csak tehette, a strandon, a vízparton keresett menedéket. A vasi celebek fotóit nézve azonban még forróbb lett az izzó levegő.

vaol.hu

Megírtuk, Ekler Luca jelenleg jól megérdemelt pihenését tölti. Aki követi közösségi oldalát, láthatta, hogy a paralimpikon gyönyörű tájon próbálta kipihenni az elmúlt hónapok fáradalmait. Érdeklődésünkre elmondta, hogy családja egy részével Szlovéniában nyaralt, ezen a héten pedig családtáborban igyekszik feltöltődni. Van mit kipihenni, hiszen minden versenyén fergetegesen szerepelt paralimpiai bajnokunk. 

Kocsis Korinna bikiniben fotózta magát hat héttel a szülés után a közelmúltban. A bejegyzés alatt, a követők is észrevették a változást. Ennek pedig hangot is adtak. Az egyik hozzászóló megjegyezte: mostani alakod is tökéletes lenne egy életre. Egy másikuk úgy véli: Szerintem ez nagyon is “beach body".

Közben pedig az elő közös nyaralás is megtörtént:

Tengerparton villantott bomba formát a szombathelyi kötődésű Aryee Claudia Dedei, vagy ahogyan sokan ismerik Tücsi, aki családjával pihen. Az ismert szépség a közösségi oldalaira több fürdőruhás képet is feltöltött követői legnagyobb örömére. Ahogy az a fotókon is látszik, pazar formában van, de a háttér is önmagáért beszél.

"A hónap elején nyaraltunk. Trieszt-Caorle-Velence vonalán mozogtunk. Szuper volt, viszont agyban nem igazán tudtam kikapcsolni, nem tudtam elengedni a munkát" – írta oldalán az ismert szombathelyi stylist, Kovács Delinke. 

A Tündérszépek 2022 országos szépségversenyen Kozma Dóra képviseli Vas megyét. A szépség a munka és a költözés mellett szakított időt egy kis pihenésre is.

Kozma Dóra

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában