A csapat több mint egy család

2022.09.20. 18:30

Divatbemutató kicsit másképp: ismét csoda születik

Több mint háromévnyi kényszerszünet után a Mák Dóri DKM Alapítvány és angyal csapata ismét megrendezi a Divatbemutató kicsit másképp elnevezésű programot. A fogyatékossággal élő gyerekek, fiatalok és felnőttek ezúttal a Haladás Sportkomplexum kifutóján vonulnak végig.

vaol.hu

Forrás: VN-archív

A lelkem egy bezárt kiskapuja nyílott ki újra – mondja Mák Dóri, aki csapatával közösen már gőzerővel készül a szombati eseményre: a pillanatnyi állás szerint 28 fogyatékossággal élő modellt változtatnak királylánnyá és királyfivá a stylistok, fodrászok, sminkesek. A ruhák is megérkeztek már – helyi tervezők és üzletek felajánlása mellett Szegedről kaptak egy doboznyit. – A csapatunk több mint egy család, tagjainkat pedig több mint barátság köti össze. Mikor elhatároztuk, hogy a pandémia után ismét belevágunk, senki számára nem volt kérdés: jön. Megfizethetetlen az érzés, amikor látjuk a boldogságot a modellek arcán. Többet kapunk mi tőlük, mint azt gondolnák – teszi hozzá a főszervező.  

A 18 órakor kezdődő divatbemutatóra a helyszínen és online is váltható támogatói jegy. Utóbbit az is megteheti, aki az eseményen személyesen nem vesz részt, de hozzájárulna az alapítvány munkájához. A bevétel egy részét – ahogy eddig – integrált játszóterek létrehozására fordítják.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!