2025.06.29. 19:31
„Rázva, nem keverve” – Koktélok, kulisszatitkok és a bárpult igazi arca
A mai epizódban Bogdán Roland, a Turner’s Bár bártendere a vendégem, akivel mélyre merülünk a koktélok világában – nemcsak a shaker mögött, hanem emberileg is.

Forrás: VN
A mai epizódban Bogdán Roland, a Turner’s Bár bártendere a vendégem
Szó lesz arról, mit jelent ma bártendernek lenni, hogyan indult Roland pályája, mi kell ahhoz, hogy valaki ebben a szakmában igazán jó legyen – és persze az otthoni koktélkészítés fortélyairól is mesél.
Kiderül, mik a legmenőbb italtrendek, miért pont azok, és azt is elmondja, milyen hajmeresztő kérésekkel találkozott a pult túloldalán.
Rázva vagy keverve? Több ez, mint ital – egy koktél mögött sztori, precizitás és rengeteg meló van.
Ha érdekel a bárélet kulisszák mögötti világa, vagy csak innál valami igazán jót – tarts velünk!
vaol.hu podcast
- Tragédia a Vasi Vasemberen – mi zajlik a víz alatt, amikor már nincs remény?
- Mesélő podcast: Szent Márton útja Szombathelytől Tours-ig vezet
- Dödöllétől Porpácig, a galuskától a hangutánzásig
- Sportcast: Vas vármegye sporthírei egy csokorban
- „Többé nem”: Varga Bence őszintén válaszol!