az ÉV Párja 2018

2019.01.15. 11:15

Gratulálunk, megvannak az Év Párja 2018 nyertesei!

Több mint 13000 szavazat érkezett az Év Párja versenyen induló friss házasokra. Játékunk sikere is mutatja, hogy nagy érdeklődés mellett mutatták meg boldogságukat országnak-világnak a szerelmesek.

vaol.hu

A megye számos pontjáról kaptunk esküvői fotókat, klasszikusokat és extrémebbeket is egyaránt.

A január 13.-án éjfélkor lezárt szavazáson a legtöbb, 1774 voksot megszerezve az utónászutat a badacsonyi Hotel Bonvino Wine & Spa szállodába Manganelli Barbara és férje Tibor nyerte meg. A 2 fő részére és két éjszakára szóló ajándékutalvány félpanzióval, wellnesshasználattal és 3 tételes borkóstolóval 2019. január 16-június 21. és augusztus 25 – december 22. között használható fel, akár hétvégén is.

Barbi és Tibi , Vönöck

A második helyen, 1765 szavazattal a Ráduly Veronika és férje László végzett, így övék lett a 15 ezer forint értékű gyertyafényes vacsora utalvány a Daniel & Frére Étterembe.

Vera és Laci Kőszeg

A harmadik helyen Móriczné Harcz Adrienn és férje végzett 1110 szavazattal. Ők is gyertyafényes vacsorautalványt nyertek 10 ezer forint értékben a Palace Bistro & Clubba.

Norbert és Adrienn, Körmend

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában