Sárvári Oratorikus Kórus segítségével

2018.07.16. 15:49

Igazán különleges módon kérte meg barátnője kezét a vasi férfi (videó)

A Sárvári Oratórikus Kórus segítségével, alapos szervezés után kérte meg barátnője kezét a vasi férfi, Bíró Ottó.

Gulyás Regina Olimpia

A válasz igen Fotó: A pár archívumából

 

A válasz igen Fotó: A pár archívumából

Ez a történet 2017.01.21-én kezdődött Szombathelyen – mesél történetükről a vőlegény. Játékvezetői bálban voltam jelen szalkmabeliként. Párom, Zsirai Zsófia szüleit kísérte el az alkalomra. Már ott tudtam mikor először megláttam, hogy ő az igazi! Elég gyorsan történt ezután minden, míg rá egy év múlva eldöntöttem, hogy nem várok tovább, felesleges, hiszen ő az, akit kerestem.

Szerettem volna egy olyan meglepetést szerezni, ami mély és örök nyomot hagy mindenkiben – folytatja-, ezért ez év januárjában megkértem a Sárvári Oratórikus Kórus karnagyát, Dr. Szalai Ferencné Jutkát, hogy segédkezzen az ötéves jubileumi előadáson megtartani az eljegyzésünket. Az előadás közben szerettem volna Zsófia kezét megkérni.

Ottó tervei hamarosan valósággá váltak. A karnagy lefordított, majd négy szólamra átdolgozott egy, a fiatal férfi számára kedves dalt, mégpedig John Denvertől a Perhaps Love-ot. Miközben Ottó maga is énekelt, lesétált a színpadról, majd két segítője közreműködésével feltette szerelmének a nagy kérdést. Június 24-e mindenképp bevésődik majd a naptárukba, hiszen Zsófia igent mondott.

Nagy öröm volt az eljegyzés mindkettejük számára. Hálásak a sárvári segítségnek Fotó: A pár archívumából

Sok boldogságot kívánunk nekik!

Nemrégiben is írtunk egy különleges lánykérésről. A VOLT fesztiválon kérte meg kezét egy körmendi zenekar énekese. IDE kattintva olvashatja el történetüket, nézheti meg az eseményen készült videót. Van egy jó sztorija önnek is? Esetleg látványos vagy meghökkentő képet készített? Várjuk a [email protected]!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában