Nagy akciók és készletkisöprés

2018.01.05. 07:00

Az idei év is leárazásokkal indul, érdemes körülnézni!

Januárban és februárban számíthatunk nagyobb kedvezményekre és készletkisöprésekre az üzletekben.

Csizmadia Anna

Varga Nóra áruházvezető a leárazott csillárokat mutatja Fotók: Nagy Jácint

Bár a nagy ajándékozás időszaka éppen véget ért, megéri ilyenkor is körbenézni a boltokban, hiszen nagy kedvezménnyel juthatunk hozzá több termékhez. De mihez és hol?

 

Nem kell kimennünk a városközpontból, hogy akciósan vásárolhassunk ruhát, cipőt vagy kiegészítőket. Egy Fő téri ruha- és cipőbolt munkatársai elmondták: jelenleg minden 30 százalékkal olcsóbban vásárolható meg a készletükből. Sőt a kedvezmény nem csak a téli cipőkre vonatkozik: az őszi kollekcióból megmaradt darabokhoz fél áron juthatunk hozzá.

- Nagyon jó szezont zártunk – mondta Rajtosics Anita, a bolt egyik eladója. – A készletünk nagy része elfogyott már teljes áron, de most, a leárazás idején is lehet még kincsekre lelni. Pár héten belül érkeznek a tavaszi modelljeink, úgyhogy előtte nagy kiárusításra, készletkisöprésre készülünk.

Bölcskei Boglárka és dr. Mórocz Míra a leárazások hírére érkezett

Bölcskei Boglárka és keresztlánya, dr. Mórocz Míra a kedvező árak miatt érkeztek.

- Tudtuk, hogy nagy leárazások vannak, ilyenkor mindig körülnézünk. Az viszont nem jellemző, hogy nem vesszük meg a karácsonyi ajándékot, hanem inkább kivárjuk a leárazást. A karácsony – az karácsony!

Egy szombathelyi barkácsáruházban jelenleg huszonegyféle termékhez juthatunk hozzá olcsóbban. – Nagyrészt tíz és ötven százalékos kedvezményt kínálunk – tudtuk meg Varga Nóra áruházigazgatótól. De van készletkisöprés is: ez azt jelenti, hogy az „elfekvő árukat” is értékesítjük. Első körben negyven százalék kedvezménnyel indítunk, ha nem járunk eredménnyel, akkor hatvan, majd végül kilencven százalékos engedményt is kínálunk. A leárazások szinte minden termékre vonatkoznak. Nemcsak az építkezéshez, barkácsoláshoz hasznos eszközök, de háztartási kellékek is olcsóbban kaphatók most.

Varga Nóra áruházvezető a leárazott csillárokat mutatja Fotók: Nagy Jácint

Ezen a hétköznap délelőttön az áruház tömve volt vásárlókkal. Horváth Róbert és felesége nem tudott a nagy leárazásról, de örömmel vették, hogy harminc százalékkal olcsóbban juthattak hozzá a csempéhez. – Most télre terveztünk bővítést a házban, örülünk, hogy a leárazással még kedvezőbben juthatunk hozzá a kiválasztott termékekhez.

Mindent összevetve kijelenthetjük, hogy egyértelműen megéri az év elején körbenézni a boltokban, akár egy pár új csizmát, akár mosógépet – vagy épp több négyzetméter járólapot szeretnénk.

Mivel február végén kollekciócserék és készletkisöprések várhatók, ne adjuk fel, ha a kiszemelt termék még nincs „leakciózva”. csa

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!