SZOMBATHELY

2018.03.02. 09:15

Esélyteremtés Vas megyében is: nyerteseket hirdettek

Minden megyéből egy nyertest hirdetett az Emberi Erőforrások Minisztériuma a Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház címmel meghirdetett pályázatban.

Bakos Ágnes

 

A Család, Esélyteremtési és Önkéntes Házak országos hálózatának kiemelt feladata a társadalmi attitűdformálás, a meglévő előítéletek leküzdése, az előítéletesség kialakulásának megakadályozása elsődlegesen a gyerekek és az ifjúság körében. Emellett a megyei irodák szerepet vállalnak az esélyteremtés területén tevékenykedő civil és egyéb szervezetek, valamint az önkormányzatok és munkáltatók közötti partnerség-építésben, pályázati programok generálásában, szakmai műhelyek, képzések, konferenciák, tréningek, családi életre nevelő programok, gyakorlati családsegítő szolgáltatások szervezésében.  Forrás: http://onkentes.gov.hu

Vas megyében a szombathelyi központú Forrásközpont Közhasznú Alapítvány volt sikeres és viselheti a Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház címet 2018. április 1-je és 2021. március 31-e között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!