SZOMBATHELY

2018.04.10. 22:06

Egy kivételével elfogadták a városi cégek üzleti terveit

Rendkívüli ülést tartott az önkormányzat gazdasági és város-stratégiai bizottsága, amely áttekintette és egy kivételével jóváhagyta a város tulajdonában lévő gazdasági társaságok 2018. évi üzleti terveit.

SZMK

Fotó: Pixabay

A költségvetés elfogadása után a városi tulajdonban lévő cégek is kidolgozták idei üzleti terveiket. Ezeket véleményezték a szakmai bizottságok. A következő lépcsőben, kedden délután a gazdasági és városstratégai bizottság rendkívüli ülésen tűzte napirendre a városi gazdasági társaságok 2018. évi üzleti terveit. Egy kivételével valamennyi cég előterjesztését jóváhagyták, a Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Kft.-nek azonban az áprilisi ülésre ki kell egészítenie az üzleti tervét.

A testület döntött az óvodafelújításokra előirányzott költségvetési keret felhasználásáról, az ELTE SEK gépészmérnökképzésében részt vevő oktatók bérének és lakhatásának támogatásáról, a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia működési költségeihez való hozzájárulásról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!