VN-RENDEZVÉNY

2018.06.06. 12:00

Új sportos márka a Vas Népe bevásárlónapokon

A Vas Népe-kuponnapokon kedvezményesen szerezhetik be a nyári ruhatárukból még hiányzó darabokat .

Tóth Kata

Ne hagyják ki a hétvégét, már csak néhány nap, és 20-50 százalék kedvezménnyel juthatnak hozzá az akcióban részt vevő üzletek szupertrendi nyári darabjaihoz. Néhány bolt kínálatáról már esett szó, most újabb üzletekkel folytatjuk a sort.

A meglévő akcióik mellett további húsz százalékot vonnak le az ezüst ékszerek árából a Family Ékszerben – gyűrűkre, nyakláncokra, karkötőkre, fülbevalókra is vonatkozik az engedmény. A tört aranyat pedig 8 ezer forint/grammért számítják be a vásárolt ékszer súlyáig.

Nyári gardróbfrissítés Fotó: Szendi Péter/ Vas Népe

Új márkával, a nagy hagyományú Wranglerrel büszkélkedhet a legutóbbi kupon-akció óta a DB fave, amely a skandináv divatot hozta tavaly Szombathelyre. A hiányzó sportos vonalat pótolja az új brand: az eddigi letisztult ruhadarabok mellett farmerek, fiatalos, egyedi, feliratos pólók, ingek is megjelentek. Továbbra is hódítanak a cukorkaszínek, a narancs, a bronzos árnyalatok, és készleten vannak az üzletben a speciális, varrott bőrcipők is. Minden teljes árú termékhez húsz százalékkal, a megjelöltekhez 50 százalék olcsóbban juthatunk majd hozzá náluk.

A Retro Optikában minden komplett szemüveg – kerettel, lencsével, munkadíjjal együtt – és minden napszemüveg árából 20 plusz 5 százalékot levonnak a fizetéskor; a plusz öt százalékhoz fel kell mutatniuk Vas Népe-kártyájukat. Javában tart a napszemüvegszezon: divat a macskaszem, a kör, az ovális, a pilótaforma is – nagy választékkal várják a vásárlókat az üzletben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!