HIRDETÉS

2018.10.03. 10:42

Mire használható fel a személyi kölcsön?

A címben feltett kérdésre nagyon röviden is tudunk válaszolni: bármire; a személyi kölcsön ugyanis egy szabadon felhasználható hitelkonstrukció, amit rugalmas, de viszonylag rövid futamidővel vehetsz igénybe, hitelcélt viszont – a fedezetes hitelek nagy többségével szemben – nem szükséges megadni hozzá.

vaol.hu

A személyi kölcsön felvételéhez rendelkezni kell állandó, magyarországi, bejelentett lakcímmel, és ezt érvényes személyazonosító okmányokkal igazolni is tudni kell. A 18. év betöltése szintén fontos, de vannak olyan bankok, ahol ez a korhatár magasabb! Ezek a személyi kölcsön alapfeltételei, de szükség lesz további dokumentumokra is: munkáltató által kiállított kereseti igazolás, az utolsó háromhavi munkabér igazolása bankszámlakivonatokkal, egyes esetekben az utolsó háromhavi, befizetett közüzemi számlák, illetve telefonszámlák. Nyugdíjas igénylő esetén a nyugdíjas törzskönyv, a nyugdíjhatározat, háromhavi nyugdíjszelvény, vagy bankszámlakivonat lesz a megfelelő dokumentum.

A dokumentumok, illetve az igénylés leadása után már csak a hitelbírálat van hátra, és ha pozitív, akkor rövid időn belül folyósítják is a személyi kölcsönt. Ezek után pedig gyakorlatilag bármire felhasználható, vagyis kisebb-nagyobb háztartási gépekre, utazásra, gépjármű vásárlására, egészségügyi kezelésekre, vagy akár egy lakáshitel önerejeként is. Az egyetlen korlátozó tényező a felvett hitelösszeg, ezeken kívül nincs semmilyen megkötés!

Ha szeretnél személyi kölcsönt felvenni, akkor először is gondold át, mire szeretnéd elkölteni, majd ez alapján válaszd ki a megfelelő konstrukciót! Ha ez megvan, akkor már csak össze kell hasonlítanod az elérhető lehetőségeket, és ezt természetesen oldalunk segítségével is megteheted, sőt, ez a leggyorsabb és legegyszerűbb megoldás! Ezek után már csak a szükséges dokumentumokat kell beszerezned, és leadni az igénylésedet! Ha kérdésed lenne a személyi kölcsön felvételével kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!