Kitüntetés logisztika kategóriában

2019.01.18. 07:00

Elismerést kapott az agrárfejlesztésért a szombathelyi cég

Az agrárágazat legfontosabb közönségdíját nyerte a BPW pótkocsikhoz kifejlesztett AGRO Drive hidraulikus hajtott tengelye. Az agrárágazat legfontosabb médiumainak – Agrarheute, Agrartechnik, traction – olvasói: A Mezőgazdasági Technika Innovációja közönségdíjjal tüntette ki kedden a BPW újítását logisztika kategóriá­ban.

VN

A díjat Mándli Péter és Peter LiIndner vette át

Fotó: VN/BPW

A gazdálkodók nehezen tudják a földeken végzett munkákat az időjáráshoz és a talajviszonyokhoz igazítani, és a bérmunka-vállalkozókat is szorítja az idő a munkavégzésük során.

A díjat Mándli Péter és Peter LiIndner vette át
Fotó: VN/BPW

Ezzel magyarázható a BPW AGRO Drive elnevezésű hidraulikus hajtott tengelyének sikere, ami a pótkocsiknak 25 százalékkal több vontatóerőt jelent, így kisebb traktorok is képesek nagyobb teher vontatására, valamint lehetővé teszi a trágyázási munkálatokat lejtős terepen és a betakarítást nedves talajon is. Az AGRO Drive-ot először 2017 őszén mutatták be, azonnal nagy sikert aratott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!