karrier

2019.02.23. 07:00

Muti, hol dolgozol?

#Mutiholdolgozol névvel országos kezdeményezést indít a BT (British Telecommunications) és a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom, jelentette be Szabó Zoltán, a cég ügyvezető igazgatója. Az április 18-ra tervezett kezdeményezés célja, hogy a munkaadók körében előtérbe kerüljön a családbarát mentalitás.

Vas Népe

A gyerekek is láthatják, mit csinálnak a szülők Fotó: Shutterstock

Lezajlott a #Mutimitdolgozol országos általános iskolai pályázat díjátadó ünnepsége, melyen a versenyt kiíró BT új, országos kezdeményezés indítását jelentette be. Szabó Zoltán ügyvezető igazgató elmondta: – A #Mutiholdolgozol kezdeményezés lényege, hogy legyen minden évben egy olyan nap, amikor kollégáink a gyerekeikkel közösen tölthetnek el egy napot a munkahelyükön. Így a gyerekek jobban megismerhetik szüleik munkáját és büszkék lehetnek rájuk emiatt is. Szeretnénk, ha minél több vállalat csatlakozna ehhez a különleges naphoz április 18-án. Dr. Beneda Attila, család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkár is beszélt a díjátón.

A gyerekek is láthatják, mit csinálnak a szülők Fotó: Shutterstock

– Az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatják, hogy az a munkahely családbarát, ahol a vezetőségben elkötelezettek az emberbarát szervezeti kultúra mellett, megjelenik a stratégiai gondolkodás és a problémákat megelőző tervezés a szervezeti kultúra építésében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!