Jól hangzik?

2019.03.29. 12:20

Vasi városok összes eladó ingatlanját megvehetné, ha most nyerne a lottón

Sok mindenre el lehetne költeni az óriási összeget, a két vasi településen kiskirállyá avanzsálódhatna a szerencsés illető.

Szalay Dávid

Forrás: Shutterstock

Ahogy az ismeretes, az elmúlt időszakban lottólázban ég az ország, ami nem is csoda, hiszen az ötös lottó várható főnyereménye 3,6 milliárd forintra emelkedett. Ezért az összegért pedig már megéri kitölteni pár négyzetet. Valószínűleg mindenki álmodozott már arról, hogy mihez kezdene a pénzzel, ha kihúznák a számait. Az ilyenkor szokásos vágyak – autók, kastélyok, exkluzív nyaralások – mellett akár városrényi ingatlant is megvásárolhatunk egy adott településen.

Vegyen Sárváron 110 ingatlant

Az ingatlan.com összeállított egy grafikát arról, hogy a már említett 3,6 milliárd forintból egy-egy városban hány eladó ingatlant lehetne megvásárolni, és az összesen mennyibe kerülne. A listára két Vas megyei város is felkerült. Sárváron jelenleg összesen 110 eladó ingatlan van regisztrálva, melyeknek az összértéke 2,86 milliárd forint, vagyis mindet fel lehetne vásárolni a lottónyereményből, és még maradna közel 750 millió forint, amiből azért valahogy csak el lehetne éldegélni.

 

Fotó: ingatlan.com

Bükre költöztetné a barátokat, és az egész rokonságot? Megteheti!

A másik vasi település szintén egy fürdőváros, Bük, ahol a statisztikák szerint 97 eladó ingatlan várja új gazdáját, ami összesen 3,24 milliárd forintba fájna. Tehát, még itt is maradna erre-arra a 3,6 milliárdos nyereményből. Ráadásul befektetésnek sem lenne utolsó, hiszen két, a fürdőiről a külföldi turisták körében is rendkívül népszerű, és nyugodt város egy részét birtokolhatná a szerencsés nyertes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!